Strafrecht

Strafrecht

Strafrecht

Juridische ondersteuning van onze strafrecht advocaten

Het strafrecht is een rechtsgebied dat de basis vormt voor het handhaven van orde en gerechtigheid in de samenleving. De strafrechtadvocaten van Gimbrere Legal in Amsterdam, Breda en Den Haag behandelen strafzaken voor zowel particulieren als ondernemers. In elke fase van het strafproces adviseren wij onze cliënten op een vakkundige manier. De zaken lopen uiteen van eenvoudige misdrijven en overtredingen tot aan complexe strafzaken en levensdelicten. We hebben een brede expertise op het gebied van strafrecht en staan u graag bij wanneer u verdachte, slachtoffer of getuige bent.

Wat is strafrecht?

Strafrecht is een complex systeem van wetten dat overtredingen en misdrijven definieert en reguleert. Het doel is om de sociale orde te handhaven en individuen en eigendommen te beschermen, waardoor een rechtvaardige samenleving ontstaat. Binnen het strafrecht worden strafbare feiten gedefinieerd, variërend van overtredingen tot misdrijven, en de bijbehorende straffen worden vastgesteld. Het systeem van strafrechtelijke rechtvaardigheid omvat ook procedures voor het onderzoeken, vervolgen en berechten van personen die beschuldigd worden van strafbare feiten.

De rol van een strafrechtadvocaat

Een integraal onderdeel van het strafrecht is de strafrechtadvocaat. Deze professionals zijn essentieel voor individuen geconfronteerd met strafbare feiten. Bij Gimbrere Legal in Amsterdam, Breda en Den Haag bieden we niet alleen juridische bijstand, maar spelen we ook een cruciale rol in het waarborgen van een eerlijk proces. Onze strafrechtadvocaten de verdediging op zich, vertegenwoordigen cliënten in de rechtbank en streven naar een rechtvaardige uitkomst. Door het inzetten van onze expertise spelen we een belangrijke rol in het behoud van de rechten van verdachten.

Waarvoor kunt u een strafrechtadvocaat inschakelen?

Naast het bieden van juridische bijstand, helpen onze strafrechtadvocaten cliënten bij het begrijpen van de beschuldigingen en het voorbereiden van een effectieve verdediging. We onderhandelen over mogelijke straffen en zetten ons in voor een rechtvaardig resultaat. Strafrecht omvat een brede waaier aan misdrijven en overtredingen. U kunt beroep doen op de strafrechtadvocaten van Gimbrere Legal in Amsterdam, Breda en Den Haag voor de volgende kwesties:

 • misdrijven omtrent vermogen, geweld, verkeer, uitgaansleven
 • diefstal/verduistering en heling, inbraak met en zonder geweld
 • ingevorderd rijbewijs
 • bedrog
 • fraude en witwassen
 • oplichting
 • valsheid (in geschriften)
 • afpersing
 • drugsdelicten (Opiumwet)
 • bedreiging
 • georganiseerde criminaliteit
 • moord en doodslag
 • zedendelicten
 • Fiod zaken
 

Het belang van een goede strafrechtadvocaat

Wanneer u wordt geconfronteerd met strafrechtelijke aanklachten, is het essentieel om de beste strafrechtadvocaat in te schakelen. Het kiezen van een ervaren advocaat in Amsterdam, Breda en Den Haag kan het verschil maken in de uitkomst van een zaak. Bij Gimbrere Legal bieden we juridische deskundigheid en begrijpen we de nuances van het strafrechtelijk systeem.

Materieel strafrecht

Materieel strafrecht vormt het kernpunt van het strafrecht en behandelt concrete strafbare feiten en de daarbij behorende sancties. Het bepaalt welke gedragingen als crimineel worden beschouwd en legt de basis voor strafrechtelijke vervolging.

Ervaren strafrechtadvocaten bij Gimbrere Legal

Bent u verdachte, slachtoffer of getuige in een strafzaak? En wilt u weten wat u moet doen? Een strafrechtadvocaat van Gimbrere Legal in Amsterdam, Breda en Den Haag kan u in dergelijke situaties adviseren. Neem gerust contact op met een van onze specialisten. Wij staan cliënten bij tijdens de gehele fase van een strafproces maar ook daarbuiten. Daar waar mogelijk trachten wij om een proces te voorkomen.

Contacteer ons voor strafrechtelijk advies

Komt u in aanraking met politie of justitie? Dan adviseren wij u om direct contact met ons op te nemen. Indien nodig kunnen wij u onmiddellijk bijstaan en voorzien van strafrechtelijk advies. De belangen zijn vaak groot, zodat deskundige rechtsbijstand essentieel is. Onze strafrechtadvocaten in Amsterdam, Breda en Den Haag werken nauw samen met onze specialisten van aansprakelijkheidsrecht en ondernemingsrecht.

Contact

Gratis gesprek

Strafrecht in Spanje

Rijbewijszaken

Overtredingen

Misdrijven

Moordzaken

Call Now