Vastgoed

Vastgoed

Vastgoed

Vastgoed

Bij vastgoed denkt u wellicht niet meteen aan een advocaat. Toch is een advocaat vastgoed er om u te adviseren over alle aspecten op het gebied van vastgoed. Denk u hierbij vooral aan het kopen en verkopen van grond of een pand. Het vastgoedrecht is een erg omvangrijk rechtsgebied en heeft veel raakvlakken met het publiekrecht en het privaatrecht. 

Op het moment dat u een woning verhuurt, krijgt u automatisch te maken met het huurrecht. Ook bij het huren van een woning, winkel of horecapand krijgt u hiermee te maken. Heeft u hulp nodig bij een huurovereenkomst of over het onderhoud van de woning? Wilt u weten hoe het werkt bij onderhuur en medehuur? Of heeft u een brief gekregen waarin staat dat u uw woning moet verlaten?  

Bij een (ver)bouwproces zijn vaak veel diverse partijen betrokken. Het is dan ook erg belangrijk om voorafgaand aan dit proces goede afspraken te maken. Mochten er toch problemen ontstaan, dan is het verstandig om een bouwrecht advocaat in te schakelen om uw rechten te waarborgen.

Bij benadering omvat het onroerend goed recht alles wat te maken heeft met (ver)bouw, (her)ontwikkeling, exploitatie en beheer van onroerend goed.

Bent u op zoek naar onroerend goed in Spanje? Wonen in Spanje biedt naast de zon, zee, cultuur en mooie natuur, nog veel andere voordelen. Wanneer u besluit in Spanje te gaan wonen, doet u er goed aan om u goed voor te bereiden. Het leren van de Spaanse taal is één van de dingen die het leven eenvoudiger maken.

Voorts zijn er ook andere factoren waar u rekening mee moet houden. Hoe zit het bijvoorbeeld met (onroerend goed)belasting, eigendomsrecht en de Spaanse Huurwet? Is er een Spaans Kadaster en welke rechten hebben huurders en verhuurders?

Onze vastgoed advocaten werken nauw samen met onze specialisten van arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Contact

Vastgoed in Nederland

Huurrecht

Bouwrecht

Onroerend goed in Spanje

Onroerend goed in Italië

Onroerend goed in Uruguay

Call Now