Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Daphne Hendriks

Daphne Hendriks

Maak kennis met Daphne Hendriks, ervaren advocaat sinds 2007, die zich heeft ontwikkeld tot een echte procesadvocaat met een passie voor “Het winnen van een complexe procedure is het mooiste wat er is.” Daphne is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht en persoonlijk letsel, en toont haar expertise in het navigeren door complexe juridische scenario’s.

Terwijl Daphne pleit voor praktische oplossingen buiten de rechtszaal, ligt haar hart bij het procederen. Met een diepe liefde voor het procesrecht pakt zij met veel enthousiasme elke zaak aan, waarbij zij zich vaak bezighoudt met complexe rechtszaken om gerechtigheid voor haar cliĆ«nten te waarborgen. Daphne’s inzet om deskundig te zijn en de integriteit te behouden is onwankelbaar, en zij beschouwt deze kwaliteiten als fundamenteel voor haar rol als advocaat.

Op juridisch vlak benadrukt Daphne het belang van goed zichtbaar blijven voor cliƫnten, cliƫntvriendelijk zijn en kwaliteit leveren. Haar oplossingsgerichte aanpak en sterke analytische vermogen onderscheiden haar, waardoor zij de belangen van haar cliƫnten effectief kan behartigen. Buiten het juridische domein vindt Daphne vreugde in reizen, gezelligheid met vrienden en zich overgeven aan haar liefde voor muziek. Deze goed afgeronde benadering van het leven weerspiegelt haar levendige en dynamische persoonlijkheid.

Daphne’s juridische bekwaamheid blijkt duidelijk uit haar betrokkenheid bij verschillende procedures:

Civiel recht: Definitief oordeel na bewijs, waarbij het vonnis in eerste aanleg wordt vernietigd en de vorderingen van de koper worden toegewezen in een zaak met betrekking tot gebreken aan een boot.

Contractenrecht: Succesvol zaken afhandelen die betrekking hebben op de uitleg van een overeenkomst over samenwerking in een webwinkel en vergoeding van een onderlichaamslift/buikwandcorrectie als verzekerde.

Ondernemingsrecht: Het behandelen van kort gedingprocedures met betrekking tot de beƫindiging van een auditpartnerschap.

Civiel recht: het aanpakken van kwesties met betrekking tot de bestemming van as na crematie door middel van een kort geding.

De toewijding van Daphne Hendriks om gunstige resultaten te bereiken in complexe juridische procedures, gecombineerd met haar inzet voor klanttevredenheid, maakt haar tot een waardevol lid van het Gimbrere Legal-team. Haar passie voor procederen, gekoppeld aan een cliƫntgerichte en oplossingsgerichte aanpak, sluit naadloos aan bij het ethos van excellentie in de juridische praktijk van het kantoor.

Call Now