Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Daphne Hendriks

Daphne Hendriks

Een complexe procedure winnen is het mooiste dat er is

Daphne Hendriks is sinds 2007 advocaat en zij heeft zich ontwikkeld tot een ware procesrecht advocaat. Daphne is specialist op het gebied van ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade. Hoewel Daphne een voorstander is van het bereiken van een praktische oplossing buiten de rechtszaal, is zij een procesadvocaat in hart en nieren. Daphne Hendriks heeft een grote voorliefde voor het procesrecht en zij bijt zich in iedere zaak vast. Daphne houdt zich dan ook regelmatig bezig met het voeren van complexe procedures.

Dat je verstand van zaken moet hebben en integer bent, vindt Daphne vanzelfsprekend. Als advocaat moet je volgens Daphne goed zichtbaar blijven voor je cliënten, klantvriendelijk zijn en kwaliteit leveren. Daarbij werkt ze oplossingsgericht en beschikt ze over een goed analytisch vermogen.

In haar privéleven houdt Daphne vooral van het maken van reizen, gezelligheid met vrienden en het luisteren naar muziek.

Als advocaat is Daphne Hendriks betrokken geweest bij de volgende procedures:

Civiel recht; hoger beroep

Eindarrest na bewijslevering. Bewijs geleverd, volgt vernietiging vonnis eerste aanleg en toewijzing vorderingen koper.

 
Koop van een boot. Gebreken aan roerkoningen en schroefasafdichtingen. Beroep op non conformiteit en dwaling. Bij totstandkoming van de koop was zijdens de verkoper een (scheeps)makelaar betrokken. Onderzoeksplicht koper en mededelingsplicht verkoper. Koper krijgt bewijsopdracht ter zake een mededeling die tijdens de aankoop gedaan zou zijn door de makelaar namens de verkoper, aangezien de verkoper betwist dat deze mededeling is gedaan.
 
 
Heb je als verzekerde recht op vergoeding van een lower body lift/abdominoplastiek? In deze procedure is Daphne in het gelijk gesteld en haar cliënt heeft zodoende de hele behandeling vergoed gekregen. 
 
 
uitleg overeenkomst samenwerking webwinkel.
 
 
Geldlening? Contractuele rente? Wettelijke handelsrente?

Ondernemingsrecht: hoger beroep

KG; div. vorderingen i.v.m. beëindiging accountantsmaatschap.

Civiel recht; hoger beroep

kort geding, bestemming as na crematie

Call Now