Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Luiza Mattos

Luiza Mattos

Luiza Mattos

“Het is essentieel om zowel over het recht als over de wereld na te denken, op een geglobaliseerde manier”.

Luiza heeft de Braziliaanse en Portugese nationaliteit. Ze heeft gestudeerd aan de Universidade do Estado do Rio de Janeiro, in Rio de Janeiro, Brazilië, en voltooide een academisch uitwisselingsprogramma aan de Université Paris II – Panthéon-Assas, in Parijs, Frankrijk. Daarnaast behaalde Luiza haar Master in International Business Law aan de ESADE Law School in Barcelona.

Voordat ze bij Gimbrere Legal kwam, werkte Luiza bij een Legal 500 advocatenkantoor in Brazilië, gespecialiseerd in civiel, commercieel en internationaal recht. Daarnaast heeft Luiza ervaring in nationale en internationale gerechtelijke en arbitrageprocedures.

Tijdens haar studie nam Luiza deel aan internationale commerciële arbitrages en won prijzen voor uitmuntendheid in mondelinge en schriftelijke prestaties. Luiza spreekt vloeiend Portugees, Spaans, Engels en Frans.

Luiza is een nieuwsgierig en geïnteresseerd persoon. Zijn grote passie is reizen en in zijn vrije tijd gaat hij graag naar het strand, joggen, naar muziek luisteren en boeken lezen.

Call Now