Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Mariona Ferrer Mora

Mariona Ferrer Mora

Maak kennis met Mariona Ferrer Mora, advocaat bij Gimbrere Legal, die een schat aan resoluties en uiteenlopende perspectieven naar het kantoor in Barcelona brengt. Oorspronkelijk afkomstig van het pittoreske Balearen-eiland Menorca en nu bloeiend in de levendige stad Barcelona, is Mariona’s carrière een bewijs van de overtuiging dat ‘hard werken loont’.

Voordat Mariona bij Gimbrere Legal kwam, maakte ze naam in Brussel, België, waar ze werkte bij een gespecialiseerd Belgisch advocatenkantoor dat zich richtte op bilateraal recht tussen Spanje en België. Gedurende deze periode heeft zij haar expertise op verschillende gebieden van het internationaal privaatrecht aangescherpt, met bijzondere nadruk op internationaal erfrecht, internationaal familierecht en onroerend goed. Mariona verdiende met name een vermelding en specialisatie in het strafrecht, wat haar toewijding aan een goed afgeronde juridische praktijk aantoont.

Mariona’s academische reis was even indrukwekkend. Ze deed waardevolle ervaring op als juridisch assistent bij de sociale rechtbanken van Barcelona, waar ze procedurele expertise verwierf voor procesvoering. Daarnaast heeft zij bijgedragen aan de juridische afdeling van een internationaal farmaceutisch bedrijf, met de nadruk op het ondernemings- en contractenrecht. Deze diverse achtergrond geeft Mariona een brede mindset, waardoor ze zaken vanuit meerdere perspectieven kan benaderen.

Naast haar professionele bezigheden is Mariona een gepassioneerde celliste in een orkest in Barcelona, waarmee ze haar liefde voor muziek laat zien. In haar vrije tijd vindt ze troost in het bezoeken van haar geboortestad Menorca, het beoefenen van sport en het verkennen van nieuwe plekken. Mariona’s band met de Balearen strekt zich uit tot buiten Menorca, aangezien ze goed bekend is met Ibiza en Mallorca. Deze kennis positioneert haar als een unieke positie om klanten in deze regio’s te adviseren en bij te staan.

De toewijding van Mariona Ferrer Mora aan uitmuntendheid, gecombineerd met haar veelzijdige ervaringen en oprechte passie voor haar werk, maken haar tot een waardevol lid van het Gimbrere Legal-team. Haar vermogen om door complexe juridische zaken te navigeren en uitgebreid advies te bieden weerspiegelt niet alleen haar professionele bekwaamheid, maar ook haar toewijding om uitzonderlijke service te bieden aan de cliënten van het kantoor.

Bovendien zijn de breedte van kennis en specialisatie op onder meer het gebied van vastgoed fundamentele pijlers waarmee Gimbrere Legal zich onderscheidt op juridisch gebied. Anderzijds bestrijkt haar werk een breed scala aan rechtsgebieden, van burgerlijk recht en familierecht tot strafrecht, erfrecht en vooral onroerend goed. Wij zijn hier om het proces van het kopen van een woning in een land in het buitenland zo soepel en veilig mogelijk te maken.

Call Now