Gimbrere Legal - Logo - Business Card

About us

Van Gimbrère Advocaten naar Gimbrere Legal

Op 1 januari 1983 is het advocatenkantoor Gimbrère Advocaten in Breda opgericht. Na de vestiging in Breda is Gimbrère Advocaten de landsgrenzen over gegaan door in 2005 een vestiging in Barcelona te openen. Enkele jaren later in 2011 is de vestiging in Amsterdam geopend.

Om het internationale karakter van het advocatenkantoor te verstevigen, is gekozen om de handelsnaam Gimbrère Advocaten te wijzigen in Gimbrere Legal. Dit doet ook meer recht aan het internationale karakter van van het advocatenkantoor, dat sinds 2021 ook een vestiging heeft in Den Haag en sinds 2022 vestigingen in Rome en Montevideo. Met trots kunnen wij zeggen dat Gimbrere Legal het eerste en enige advocatenkantoor in Uruguay (Zuid-Amerika) is met Nederlandse roots. 

Van origine is Gimbrere Legal dus een Nederlands advocatenkantoor, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een internationaal advocatenkantoor met zes vestigingen, waarvan vijf vestigingen in Europa (Nederland, Spanje, Italië) en één vestiging in Zuid-Amerika (Uruguay). 

Gimbrere Legal staat zowel particulieren als ondernemers bij. Daarbij wordt altijd resultaatgerichte dienstverlening geleverd, zijn de advocaten oplossingsgericht, betrokken en daadkrachtig wanneer dat nodig is. Daarbij houden zij van doorpakken, snel schakelen en denken zij graag twee stappen vooruit. Als advocatenkantoor zal Gimbrere Legal de belangen van de cliënt nooit uit het oog verliezen. Het doel van de cliënt, is het doel wat telt. Bij Gimbrere Legal voelt u zich dan ook daadwerkelijk gezien en gehoord. De advocaten van Gimbrere Legal staan regelmatig cliënten bij die een advocaat nodig hebben in Europa of Zuid-Amerika. 

Het meertalige team van advocaten en juristen zullen u altijd in uw eigen taal bijstaan. Of dit nu in het Nederlands, Spaans, Italiaans, Engels of Portugees is. Dit is het gemak en de kracht van Gimbrere Legal. 

De advocaten van Gimbrere Legal zijn allen geregistreerd bij de lokale orde van advocaten. De Nederlandse advocaten van Gimbrere Legal staan ingeschreven in het Rechtsgebieden register NOvA en zijn allen geregistreerd bij de Orde van Advocaten Zeeland-West-Brabant. De Uruguayaanse advocaten staan geregistreerd bij de Supreme Court of Justice in Uruguay. De Spaanse advocaten staan geregistreerd bij de ICAB, Ilustre Colegio de los Abogado de Barcelona.

Onze visie

Door tijdig in contact te treden met onze klanten, zijn wij van mening dat veel juridische problemen kunnen worden voorkomen. Wij vinden een goede relatie met onze klanten daarom belangrijk, want juist op het moment dat u een juridisch probleem hebt, is het belangrijk een goede juridische partner naast u te hebben staan, zodat als team voor het beste resultaat kan worden gegaan. Door daadkrachtig op te treden kan het verschil in sommige zaken gemaakt worden. Uiteraard in combinatie met de nodige kennis, kwaliteit en creativiteit die de advocaten van Gimbrere Legal in huis hebben.

Onze missie

De missie die hoog in het vaandel staat bij Gimbrere Legal is: ‘genieten’. Plezier in het werk, komt uiteindelijk namelijk ook de kwaliteit van onze dienstverlening ten goede. Om deze reden hebben wij een eigen theater in ons kantoorpand in Breda. Advocatuur en cultuur komen hier samen doordat er regelmatig diverse voorstellingen plaatsvinden. Van inspirerende pitch avonden tot cabaret of juist maatschappelijke onderwerpen. Alle onderwerpen passeren de revue!

Kernwaarden

Daadkracht
Bij Gimbrere Legal vinden wij het belangrijk dat er altijd doortastend wordt opgetreden. Met een jong en fris team, kunnen wij snel handelen waar concurrenten vaak meer tijd nodig hebben. Met de nodige juridische creativiteit zal er altijd daadkrachtig worden gehandeld in het belang van uw zaak.

Klantgericht
Het belang van de klant staat bij Gimbrere Legal altijd voorop en wij zullen altijd voor de klant klaar staan op het moment dat deze juridische hulp nodig heeft. Voor ons geldt namelijk één belang, en dat is uw belang. Korte lijntjes tussen de cliënt en de advocaat vinden wij daarom erg belangrijk. Bij ons geen afstand tussen de advocaat en de cliënt, maar juist een team vormen zodat het beste resultaat behaald kan worden. Om dit doel te kunnen bereiken is snelheid in de behandeling van de zaak vaak geboden. 

Resultaatgericht
Iedere kwestie is uniek en daarom is het belangrijk dat met open vizier naar uw zaak gekeken wordt. De advocaten van Gimbrere Legal zullen altijd naar de beste oplossing zoeken, zodat het beste resultaat voor u behaald kan worden. Wij adviseren over de verschillende mogelijkheden, zodat het beste resultaat behaald kan worden. Dit kan uiteraard een gewonnen procedure zijn, maar in sommige gevallen kan een schikking een beter resultaat opleveren. Voor ons telt maar één doel, en dat is het doel dat de cliënt wil bereiken.

Call Now