Gimbrere Legal - Logo - Business Card

De Italiaanse wet

Gimbrere Legal is een advocatenkantoor opgericht in Breda, Nederland, in 1983. Destijds heette het kantoor nog Gimbrère Advocaten. Na de vestiging in Breda is Gimbrère Advocaten de landsgrenzen over gegaan door in 2005 een vestiging in Barcelona te openen. Enkele jaren later in 2011 is de vestiging in Amsterdam geopend. Sinds 2021 is ook een vestiging in Den Haag geopend en sinds 2022 zijn er vestigingen in Rome en Montevideo aan toegevoegd. Om het internationale karakter van het advocatenkantoor te verstevigen, is gekozen om de handelsnaam Gimbrère Advocaten te wijzigen in Gimbrere Legal.   

In de loop der jaren hebben we een team van professionals gevormd op de rechtsgebieden waarin we gespecialiseerd zijn.

Bij Gimbrere Legal geven we altijd prioriteit aan de doelstellingen van onze klanten en proberen we zo daadkrachtig en praktisch mogelijk te zijn.

Onze plus: we zijn een meertalig team en kunnen u adviseren in de taal van uw voorkeur. Bent u bijvoorbeeld Italiaans staatsburger en wilt u zich vestigen in Spanje? Een advocaat van ons kantoor kan u bijstaan ​​in het Italiaans en alle procedures voor u uitvoeren voor de Spaanse entiteiten in de lokale taal.

Bij Gimbrere Legal geven we altijd prioriteit aan de doelstellingen van onze klanten en proberen we zo daadkrachtig en praktisch mogelijk te zijn. Onze plus: we zijn een meertalig team en kunnen u adviseren in de taal van uw voorkeur.

Bent u een Italiaanse staatsburger en wilt u een woning kopen in Spanje? Wij kunnen u adviseren in uw taal en uw proces uitvoeren bij de verschillende makelaars of makelaars om uw juiste eigendom te vinden en vervolgens alle juridische procedures uit te voeren. Veel van onze klanten hebben onder onze begeleiding al een woning in Italië gekocht.

Wilt u een woning kopen in Italië? Heeft u juridisch advies nodig met uw bedrijf in een stad van dit land? De Italiaanse wetgeving is in sommige gevallen ingewikkeld. Laat u daarom altijd bijstaan ​​door een advocaat die zelf concrete kennis heeft van het Italiaanse recht. Gimbrere Legal is gespecialiseerd in advisering bij aan-/verkoop van Italiaans onroerend goed, erfrecht en ondernemingsrecht.

Ons kantoor is gevestigd in Rome, maar ons werk wordt uitgevoerd door heel Italië. Onze interesse is altijd om grenzen te overschrijden en banden te creëren tussen de landen waar we aanwezig zijn. Neem contact met ons op om uw zaak te beoordelen!

Call Now