Gimbrere Legal - Logo - Business Card

De Nederlandse wet

Gimbrere Legal is een advocatenkantoor opgericht in Breda, Nederland, in 1983. Destijds heette het kantoor nog Gimbrère Advocaten. Na de vestiging in Breda is Gimbrère Advocaten de landsgrenzen over gegaan door in 2005 een vestiging in Barcelona te openen. Enkele jaren later in 2011 is de vestiging in Amsterdam geopend. Sinds 2021 is ook een vestiging in Den Haag geopend en sinds 2022 zijn er vestigingen in Rome en Montevideo aan toegevoegd. Om het internationale karakter van het advocatenkantoor te verstevigen, is gekozen om de handelsnaam Gimbrère Advocaten te wijzigen in Gimbrere Legal.   

In de loop der jaren hebben we een team van professionals gevormd op de rechtsgebieden waarin we gespecialiseerd zijn.

Bij Gimbrere Legal geven we altijd prioriteit aan de doelstellingen van onze klanten en proberen we zo daadkrachtig en praktisch mogelijk te zijn. Onze plus: we zijn een meertalig team en kunnen u adviseren in de taal van uw voorkeur.

Bent u bijvoorbeeld een Nederlander of buitenlander en wilt u zich vestigen of ondernemen in Nederland? Een advocaat van ons kantoor kan u bijstaan ​​in de taal van uw voorkeur, uw mogelijkheden analyseren en alle procedures voor de Nederlandse instanties in de lokale taal uitvoeren.

Bent u Nederlander en wilt u een woning kopen in Nederland? Of heeft u hulp nodig bij het voeren van een strafrechtelijke procedure of een familiezaak zoals een echtscheiding? Wij kunnen u adviseren en uw traject met de grootste inzet en verantwoordelijkheid uitvoeren.

Gimbrere Legal is sinds 1983 gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van Nederlands recht. Met vestigingen in Amsterdam, Breda en Den Haag heeft Gimbrere Legal landelijke dekking in Nederland.

Het Nederlandse team van Gimbrere Legal is gespecialiseerd in familierecht, arbeidsrecht, erfrecht, ondernemingsrecht, strafrecht, bestuursrecht, eigendomsrecht, onrechtmatige daad, intellectueel eigendomsrecht, letselschade en internationale kinderontvoering. Gimbrere Legal staat zowel particulieren als ondernemers bij. Daarnaast worden diensten altijd geleverd gericht op de verwachte resultaten. De advocaten en juristen zijn gericht op het behalen van het beste resultaat voor onze cliënten.

Call Now