Bienvenidos a Gimbrere

Especialistas en Corporate law Labor law Real estate Liability law Family affairs Criminal law Administrative law

Dutch international law firm

 GIMBRERE
     LEGAL

Nederlands Recht

Gimbrere Legal is sinds 1983 gespecialiseerd in kwesties die te maken hebben met Nederlands recht. Met locaties in Amsterdam, Breda en Den Haag heeft Gimbrere Legal een landelijke dekking in Nederland. De Nederlandse advocaten van Gimbrere Legal zijn gespecialiseerd in familierecht, arbeidsrecht, erfrecht, ondernemingsrecht, strafrecht, bestuursrecht, huurrecht, aansprakelijkheidsrecht, intellectueel eigendomsrecht, letselschade en internationale kinderontvoering. Gimbrere Legal staat zowel particulieren als ondernemers bij. Daarbij wordt altijd resultaatgerichte dienstverlening geleverd, zijn de advocaten oplossingsgericht, betrokken en daadkrachtig wanneer dat nodig is. Bij Gimbrere Legal voelt u zich daadwerkelijk gezien en gehoord!

De meertalige advocaten kunnen u in uw eigen taal bijstaan. Met vestigingen in AmsterdamBredaDen Haag wordt een landelijke dekking geboden voor juridische bijstand in Nederland.

Klik HIER voor meer informatie over de rechtsgebieden waar Gimbrere Legal in is gespecialiseerd.

Spanje is een schitterend land om te wonen en te werken, maar op juridisch vlak kan het ook een erg ingewikkeld land zijn. Gimbrere Legal is gespecialiseerd in de Spaanse wet en regelgeving. Laat u dus bijstaan als u een Spaanse advocaat nodig hebt. Gimbrere Legal heeft namelijk een landelijke dekking, maar de werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit de vestiging in Barcelona. Andere regio’s waar de advocaten van Gimbrere Legal regelmatig optreden zijn Madrid, Marbella, Malaga, Torremolinos, Fuengirola, Sevilla, Almeria, Murcia, Alicante, Benidorm, Valencia, Tarragona en Salou. De Spaanstalige advocaten van Gimbrere Legal staan zowel particulieren als ondernemers bij, voornamelijk waar het gaat om erfrecht, ondernemingsrecht, strafrecht, vastgoed waaronder de aankoop van een woning in Spanje. Ook als u een NIE wilt aanvragen, kunnen wij u bijstaan. Het aanvragen van een NIE is namelijk iets dat de Spaanse advocaten snel kunnen regelen. Naast Spaanstalige cliënten, staat Gimbrere Legal in Spanje veel Nederlandstalige en Italiaanstalige cliënten bij.

Gimbrere Legal heeft vanuit Barcelona een landelijke dekking in Spanje. Zo zijn de advocaten van Gimbrere Legal actief in de regio’s Barcelona,, Ibiza, Marbella, Malaga, Torremolinos, Fuengirola, Sevilla, Almeria, Murcia, Alicante,  Benidorm, Valencia, Terragona en Salou.

Klik HIER voor meer informatie over de rechtsgebieden waar Gimbrere Legal in is gespecialiseerd.

Spaans Recht

Uruguayaans Recht

Uruguay is een aantrekkelijk land in Zuid-Amerika om zich te vestigen of te investeren. Niet alleen voor de stabiele Uruguayaanse economische markt, maar ook als hub naar de rest van Zuid-Amerika kan een vestiging in Uruguay uitkomst bieden. Gimbrere Legal heeft ruime ervaring in het verlenen van juridische bijstand aan ondernemingen en particulieren die een advocaat in Uruguay nodig hebben. Dit kan zien op de aankoop/verkoop van onroerend goed in Uruguay, maar ook kwesties die te maken hebben met arbeidsrecht, ondernemingsrecht of contractenrecht behoren tot de specialisaties van Gimbrere Legal. Gimbrere Legal is het eerste en vooralsnog enige Nederlandse advocatenkantoor in Uruguay. Overweegt u dus in Uruguay te gaan ondernemen of wilt u een woning kopen in Uruguay, laat u dan bijstaan door een Uruguayaanse advocaat van Gimbrere Legal. 

Gimbrere Legal is het eerste Nederlandse advocatenkantoor in Uruguay met een vestiging in Montevideo. De cliënten van Gimbrere Legal komen niet alleen uit Uruguay, maar ook uit Argentinië, chili en Brazilië. 

Klik HIER voor meer informatie over de rechtsgebieden waar Gimbrere Legal in is gespecialiseerd.

Italiaans Recht

De Italiaanse wetgeving zit in sommige gevallen ingewikkeld in elkaar. Laat u dus altijd door een advocaat bijstaan die kennis heeft van de Italiaanse wetgeving. Gimbrere Legal is gespecialiseerd in de advisering omtrent aankoop/verkoop van Italiaans vastgoed, erfrecht en ondernemingsrecht. Laat u dus bijstaan door Gimbrere Legal als u een woning wilt kopen in Italie. Veel Nederlandse cliënten hebben reeds een woning gekocht in Italië onder begeleiding van Gimbrere Legal. Ook kunnen wij u bijstaan en adviseren bij de de oprichting van een Italiaanse vennootschap. Hoewel het advocatenkantoor in Rome is gevestigd, worden de werkzaamheden door heel Italië uitgevoerd. 

Gimbrere Legal heeft een landelijke dekking in Italië, maar de werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd in de regio Rome. Andere regio’s waar de advocaten van Gimbrere Legal regelmatig optreden zijn Emiglia Romagna, Toscane en Lombardije.

Klik HIER voor meer informatie over de rechtsgebieden waar Gimbrere Legal in is gespecialiseerd.

Specialisaties

Gimbrere Legal is een advocatenkantoor met zes vestigingen verspreid over 4 verschillende landen. De kracht van Gimbrere Legal zit er in, dat uiteraard naar nationaal recht optimaal geadviseerd zal worden, maar daarnaast is Gimbrere Legal ook dé juridisch adviseur waar het gaat om internationale kwesties. Geregeld komt het namelijk voor dat het recht van meerdere landen van toepassing is op een kwestie. Zeker op dergelijke momenten is het wel zo makkelijk als u slechts één aanspreekpunt hebt. De advocaten van Gimbrere Legal zullen als team uw juridische kwestie oppakken naar Nederlands recht, Spaans recht, Italiaans recht of Uruguayaans recht. 

 

De advocaten van Gimbrere Legal zijn specialisten in het adviseren en procederen in uiteenlopende rechtsgebieden. Het team van advocaten werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Het internationale team van advocaten werkt nauw samen en zij delen elkaars kennis, ervaring en expertise.  

 

De werkwijze van Gimbrere Legal kenmerkt zich door snelheid en daadkracht. Een zaak wordt altijd snel opgepakt en de advocaten zijn niet bang om keuzes te maken. Daarnaast kunt u een resultaatgerichte aanpak verwachten. 

Call Now