Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Prachtig vastgoed in Spanje om te wonen of te investeren

Prachtig vastgoed in Spanje om te wonen of te investeren

De beslissing om te investeren in huisvesting is een van de belangrijkste en meest ingrijpende beslissingen in iemands financiële leven. Wist je dat Alicante een geweldige optie is om te overwegen? Bekijk deze prachtige woning van
Nardia Agentschap
en kom meer te weten over hun werk. Gimbrere Legal werkt altijd samen met de beste makelaars op de markt om onze klanten de beste vastgoedopties te kunnen bieden.

Nardia is een makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in de verkoop van onroerend goed van hoge kwaliteit. Gimbrere Legal werkt samen met hun team in de zoektocht naar de juiste woning voor onze klanten.

We zorgen er allebei voor dat het proces van het kopen van je huis in Spanje zo aangenaam en probleemloos mogelijk verloopt. Het hele team staat je bij tijdens het hele aankoopproces, van de eerste bezichtigingen en de keuze van de woning tot het juridische gedeelte, de contracten en ook de vergunningen voor buitenlanders om huizen te kopen in Spanje.

We helpen onze klanten ook met allerlei praktische zaken zoals het aansluiten van nutsvoorzieningen, schoonmaakdiensten of de installatie van internet of internationale televisie in je nieuwe huis. Genieten van het zonnige Spanje en hun nabijgelegen diensten, winkels, restaurants, stranden, golfbanen en internationale luchthavens is heel belangrijk om in gedachten te houden.

In deze cv presenteert Nardia ons deze ongelooflijke villa, gelegen in Alicante, Costa Blanca Noord.

Deze villa met 5 slaapkamers te koop is een volledig ingerichte villa met een garage op een groot zonnig perceel met vrij uitzicht op de bergen. Op slechts 2 minuten van de golfbaan van Altea en op minder dan 5 minuten rijden van het strand van Cap Negret, Altea is dit een villa van topkwaliteit die is gebouwd volgens een hoge standaard met prachtige afwerkingen en vele details zoals vloerverwarming in de woonkamer, 2,95 hoge plafonds in de woonkamer en keuken, binnendeuren van vloer tot plafond en prachtig afgewerkte kasten in alle 4 de slaapkamers. Er is een indrukwekkende hal met een 6 meter hoog plafond en een moderne trap die naar de eerste verdieping leidt. De woonkamer is gewoon groot met 62,73m2 en een volledig ingerichte keuken met een groot eiland. Vanuit de lichte en ruime woonkamer heb je direct toegang tot het terras en het zwembad. Buiten is er een barbecueplaats, een privézwembad en 70m2 terrassen om te genieten van het fantastische weer voor ontbijt, lunch en diner met familie en vrienden.

Op de begane grond is er een gastentoilet en de hoofdslaapkamer met kleedkamer en en-suite badkamer (19,78m2). Er is ook een garderobe, een volledig uitgeruste wasruimte en een multifunctionele ruimte (23,63m2) die kan worden gebruikt als kantoor aan huis, fitnessruimte of extra slaapkamer. Op de eerste verdieping is er een tweede ouderslaapkamer (22,30 m2) met en-suite badkamer en nog twee slaapkamers, elk van 12m2, die de derde badkamer delen.

Alicante, Spanje, is om verschillende redenen een populaire bestemming voor buitenlanders die een huis willen kopen. Alicante heeft een mediterraan klimaat met zachte winters en warme zomers, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor mensen die op zoek zijn naar een aangename en zonnige leefomgeving.

De kosten van levensonderhoud in Alicante zijn over het algemeen lager dan in veel andere Europese steden, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor gepensioneerden en expats op zoek naar een meer betaalbare levensstijl. De regio staat bekend om zijn prachtige stranden, zoals Playa del Postiguet en Playa de San Juan, die een grote aantrekkingskracht kunnen hebben op mensen die op zoek zijn naar een levensstijl aan de kust. Alicante heeft een rijk cultureel erfgoed, met historische bezienswaardigheden, musea en festivals die zowel toeristen als inwoners aantrekken die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de plaatselijke cultuur. De algehele kwaliteit van leven in Alicante wordt als hoog beschouwd. De stad biedt een goede balans tussen stedelijke voorzieningen, natuurlijke schoonheid en een ontspannen levensstijl.

Alicante heeft een groei doorgemaakt in de vastgoedmarkt en de waarde van onroerend goed is gestegen. Voor buitenlanders die in onroerend goed willen investeren, kan dit een aantrekkelijk vooruitzicht zijn. De stad heeft een goede verbinding met een internationale luchthaven, waardoor het voor inwoners en toeristen gemakkelijk is om van en naar Alicante te reizen.

Spanje biedt verschillende verblijfsprogramma’s voor niet-EU-burgers, zoals het Golden Visa programma, waarmee investeerders een verblijfsvergunning kunnen krijgen door te investeren in onroerend goed.

Tom Bruijnzeel en het professionele team van Nardia makelaardij in samenwerking met Gimbrere Legal laten je graag meer informatie zien over deze villa of meer mogelijkheden in Spanje.

U kunt vandaag contact met ons opnemen

Barcelona@gimbrerelegal.com

info@nardia.es

 

Call Now