Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Spannend Nieuws: Gimbrere Legal verhuist hoofdkantoor naar 5TRACKS Breda

Spannend Nieuws: Gimbrere Legal verhuist hoofdkantoor naar 5TRACKS Breda

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Gimbrere Legal vanaf januari 2024 zijn hoofdkantoor zal verhuizen naar het bruisende 5TRACKS Breda. Gimbrere Legal, een internationaal advocatenkantoor, vestigde zich voor het eerst in 2021 in Den Haag, gevolgd door kantoren in Rome en Montevideo in 2022. Met een gerenommeerde vestiging in Barcelona hebben we momenteel in totaal vijf locaties in Europa en één in Zuid-Amerika. Deze verhuizing naar 5TRACKS Breda weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van uitzonderlijke juridische diensten op belangrijke strategische locaties.

Bij Gimbrere Legal zijn we trots op ons team van hoogopgeleide advocaten die gespecialiseerd zijn in Nederlands, Spaans, Italiaans en Uruguayaans recht. Met onze uiteenlopende expertise bieden we uitgebreide juridische oplossingen voor klanten in verschillende rechtsgebieden, zodat op effectieve en efficiënte wijze in hun behoeften wordt voorzien. De beslissing om de eerste huurder te worden van 5TRACKS Breda sluit perfect aan bij onze visie voor de toekomst. Deze moderne en dynamische kantoorruimte positioneert ons niet alleen in de nabijheid van het gerechtsgebouw van Breda, maar biedt ook een goede bereikbaarheid voor onze cliënten, omdat het grenst aan het centraal station. We zijn ervan overtuigd dat deze stap ons vermogen om uitzonderlijke juridische diensten te leveren verder zal versterken en tegelijkertijd samenwerkingsverbanden binnen de juridische gemeenschap zal bevorderen. Terwijl we aan deze spannende reis beginnen, blijft Gimbrere Legal toegewijd aan het leveren van het hoogste niveau van professionaliteit, integriteit en persoonlijke juridische bijstand aan onze cliënten. Ons nieuwe hoofdkantoor bij 5TRACKS Breda zal dienen als een centrum voor innovatie en uitmuntendheid, waardoor we de verwachtingen van onze klanten kunnen blijven overtreffen.

Robert de Pater, eigenaar van Gimbrere Legal: “Het is een eer dat wij ons als eerste huurder aan 5TRACKS mogen verbinden. De filosofie en dynamische werkomgeving van 5TRACKS spreekt ons aan en past perfect bij Gimbrere Legal. De locatie naast het station zorgt voor een perfecte verbinding met onze klanten. En als advocatenkantoor is het natuurlijk altijd goed om direct naast de rechtbank gevestigd te zijn.”

Binnen 5TRACKS combineert de ontwikkeling Synchroon en J.P. van Eesteren tot een unieke mix van functies: wonen, werken, een hotel, een groen park, horeca, parkeergarage en winkels. Alles komt hier op een natuurlijke manier samen. Dit wordt de plek om te wonen en te werken voor de nieuwe generatie.
Culturele inspiratie vind je naast de deur, in het historische centrum van Breda en het trendy Havenkwartier. De grote open ruimtes van 5TRACKS zijn ook perfect voor sociale activiteiten. Van lezingen in het atrium tot netwerkborrels in de cafetaria, alles is mogelijk.

“Het belang van verbinding speelt een belangrijke rol bij het kiezen van een locatie. 5TRACKS speelt hier met verschillende aspecten op in. Met de locatie natuurlijk, maar ook met aandacht voor welzijn, een groene omgeving en initiatieven voor een ondernemende gemeenschap. Het is mooi om te zien dat dit ook een internationaal bedrijf als Gimbrere Legal aanspreekt. Daarom zijn we er trots op hen als eerste huurder te mogen verwelkomen.” Aldus Roderick van Houwelingen, ontwikkelaar namens de ontwikkelcombinatie 5TRACKS.

5TRACKS biedt in totaal 15.000 m2 kantoorruimte. Als onderdeel van de certificering voor het WELL gezondheidslabel zijn de gebouwen getest op honderd vereisten, verdeeld over zeven thema’s: lucht, water, voeding, licht, fitness, comfort en geest. Dit verzekert kopers en huurders van werkruimte in een voordelige werkomgeving. Naast gewone kantoren zijn er ook servicekantoren, volledig gemeubileerd en beschikbaar op flexibele basis. Er kan ook gebruik worden gemaakt van gedeelde vergaderruimten en co-working space. Dit alles wordt ondersteund door een gastvrijheidsconcept dat huurders volledig ontzorgt zodat ze zich kunnen richten op waar ze goed in zijn: ondernemen.

We kijken uit naar dit nieuwe hoofdstuk en nodigen je uit om samen met ons deze belangrijke mijlpaal te vieren. Blijf op de hoogte van verdere updates en aankondigingen met betrekking tot onze verhuizing naar 5TRACKS Breda. Bezoek voor meer informatie over Gimbrere Legal en onze gespecialiseerde juridische diensten onze website of neem direct contact op met ons team. We zijn er om je te helpen met al je juridische behoeften. We zullen meer voorschotten van het project delen op onze sociale media, dus blijf op de hoogte van dit spannende project!

Call Now