Schadevergoeding terugvorderen

Aansprakelijkheidsrecht

Schadevergoeding terugvorderen

Schadevergoeding terugvorderen

Letselschade kan zowel kort- als langdurig zijn en heeft veel impact op het leven van het slachtoffer. Het slachtoffer heeft in de meeste gevallen recht op schadevergoeding als een ander voor het ontstaan van het ongeval aansprakelijk is. Dit kan een volledige of gedeeltelijke schadevergoeding zijn. Hoe dan ook, de eerste vraag die altijd gesteld moet worden is hoe de hoogte van de schade vastgesteld moet worden. Daarna uiteraard de – niet onbelangrijke – vraag hoe deze schade vergoed zal worden. Een letselschade advocaat van Gimbrere Legal helpt u daar graag mee.

Wanneer is het verstandig een advocaat letselschade van Gimbrere Legal in te schakelen? 

  • U heeft letsel opgelopen en u wenst een schadevergoeding te ontvangen. Wij kunnen u helpen de schade te verhalen op de aansprakelijke partij.
  • U wordt aansprakelijk gesteld. De partij die u aansprakelijk stelt eist een schadevergoeding. Wij kunnen u helpen deze vergoeding te verlagen of zelfs kwijt te schelden.

 

Ons team van letselschade advocaten heeft veel ervaring in het verkrijgen van een schadevergoeding. Heeft u hulp nodig bij het claimen van uw letselschade, onze advocaten staan voor u klaar.

Contact

Call Now