Incasso

Ondernemingsrecht

Incasso

Incasso

Op zoek naar een advocaat incassorecht? Met Gimbrere Legal staat u sterk. Ook wanneer u problemen hebt met het incasseren van openstaande rekeningen en facturen. Vanuit onze kantoren in Breda, Den Haag en Amsterdam werken onze incasso advocaten voor cliënten uit heel Nederland.

Bij Gimbrere Legal werken ervaren en bevlogen specialisten die u met raad en daad bijstaan op verschillende juridische terreinen, waaronder incassorecht. Iedereen kan te maken krijgen met incassoproblemen. Soms helpt het om uw relatie of opdrachtgever een brief te sturen, maar andere keren is een stevige aanpak nodig. De incasso advocaten van Gimbrere Legal helpen u hier graag bij. Voorafgaand kunnen wij een verhaalsonderzoek uitvoeren, zodat er geen overbodige kosten worden gemaakt wanneer blijkt dat de debiteur nauwelijks verhaalsmogelijkheden heeft.

Gimbrere Legal werkt niet alleen voor particulieren. Wij zetten onze juridische expertise ook in voor bedrijven, overheden, instellingen, stichtingen en meer. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u altijd rekenen op onze kennis en kunde van incasso en incassoprocedures.

Contact

Call Now