Moordzaken

Strafrecht

Moordzaken

Moord en (poging tot) doodslag

Wordt u of een van uw naasten verdacht van een levensdelict, zoals moord of doodslag of een poging tot doodslag? Of bent slachtoffer of getuige van  moord of doodslag? 

Voor ernstige levensdelicten staan  hoge straffen. Wordt u verdacht van een levensdelict dan wordt u zeer waarschijnlijk in voorlopige hechtenis genomen. Het is dan raadzaam om zo snel mogelijk een strafrecht advocaat in te schakelen om verdere problemen te voorkomen. Een strafrecht specialist zal samen met een een gedegen strategie bepalen. Ons team van ervaren strafrecht advocaten kan u ondersteunen bij het aansturen op strafvermindering. Daarnaast kunnen wij u mogelijk helpen met het aantoonbaar maken dat er sprake was van noodweer of zelfverdediging.

 
Men spreekt over moord als iemand van tevoren een plan had om iemand te doden en dat vervolgens ook daadwerkelijk doet. We hebben het over doodslag als iemand ook met opzet wordt gedood, maar de dader heeft dat vooraf niet gepland. Bijvoorbeeld als iemand een ander in een opwelling doodt. 
 
 

Contact

Call Now