Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Eleonora Rotola

Eleonora Rotola

Eleonora Rotola studeerde met topscores af aan de prestigieuze Universiteit van Trento, in de richting Europees en transnationaal vergelijkend recht. Zijn proefschrift, dat was gericht op vergelijkend economisch strafrecht, markeerde het begin van zijn specialisatie op dit gebied. Tijdens zijn universitaire carrière verrijkte de heer Rotola zijn opleiding met internationale ervaringen. Universidad de Castilla la Mancha en de Universitat Autònoma de Barcelona, Spanje. Deze ervaringen hebben geholpen om zijn kennis van vergelijkend recht te consolideren en zijn professionele horizon te verbreden.

De passie van Avv. Rotola voor strafrecht werd werkelijkheid tijdens zijn eerste werkervaring bij een gespecialiseerd advocatenkantoor in Barcelona.
Vervolgens koos hij ervoor om terug te keren naar Italië voor een lange trainingsperiode bij een antimaffia-officier van justitie. In deze functie ondersteunde Rotola de officier van justitie bij zeer complexe onderzoeken naar georganiseerde misdaad en bij persoonlijke, vermogens- en economische misdrijven. Deze verscheidenheid aan ervaringen stelde haar in staat om een uitgebreid beeld te krijgen van de dynamiek van het proces. Als je goed begrijpt hoe de aanklager te werk gaat, kun je effectievere en gerichtere verdedigingsstrategieën ontwikkelen voor je cliënten.

Nadat ze haar diploma als advocaat aan de balie van Bari had behaald, zette Rotola haar carrière voort als bedrijfsadvocaat in Barcelona, waar ze zich bezighield met civiel- en bedrijfsrechtelijke kwesties.

Haar ervaring op het gebied van transnationaal recht bracht haar uiteindelijk bij het advocatenkantoor Gimbrere, waar ze haar roeping voor de advocatuur, haar toewijding en passie en haar vermogen om complexe transnationale zaken met empathie en professionaliteit te behandelen, ter beschikking stelt van cliënten.

Naast haar juridische carrière is Rotola ook een getalenteerd danseres, die creativiteit en discipline in haar werk en leven brengt. We zijn verheugd Eleonora Rotola in ons team te hebben en we zijn ervan overtuigd dat haar vaardigheden en toewijding zullen bijdragen aan het succes van onze klanten.”

Call Now