Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Monique Baecke

Monique Baecke

Maak kennis met Monique Baecke, jurist bij Gimbrere Legal. “Samen streven naar het beste resultaat” is waar Monique voor staat. Monique heeft haar juridische opleiding gevolgd aan de Universiteit Utrecht waar zij Nederlands recht heeft gestudeerd. Tijdens haar academische jaren combineerde zij haar studie met werk in de rechtspraktijk waardoor zij direct praktijkervaring opdeed en praktisch inzicht kreeg in juridische procedures. Voordat Monique in 2008 bij Gimbrere Legal in dienst trad was zij jurist bij de Rechtbank Amsterdam. 
 
Haar expertise strekt zich uit tot het contractenrecht in de breedste zin van het woord alsmede tot het vastgoedrecht, het huur- en het burenrecht. Daarnaast heeft Monique veel ervaring op het gebied van het incassorecht. 
 
Monique heeft jarenlange ervaring in de rechtspraktijk. Deze ervaring in combinatie met haar toewijding en haar inlevingsvermogen zet zij in bij het zoeken naar efficiënte oplossingen voor haar cliënten. Tegelijk gaat Monique een procedure niet uit de weg. 
 
Naast haar professionele bezigheden haalt Monique veel plezier uit het spelen van tennis en padel, het wandelen in de natuur en het bezoeken van diverse podia. Gezelligheid met familie en vrienden staat bovenaan.  Monique heeft veel affiniteit met Spanje en de Spaanse cultuur. Zij koestert het internationale karakter van Gimbrere Legal. 

Call Now