Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Monique Baecke

Monique Baecke

Maak kennis met Monique Baecke, een doorgewinterde advocaat bij Gimbrere Legal, die de filosofie van ‘Samen streven naar het beste resultaat’ belichaamt. Monique’s traject in de rechten werd gekenmerkt door academische excellentie, praktische ervaring en een toewijding aan het leveren van efficiënte en empathische oplossingen aan haar cliënten.

Monique heeft haar juridische opleiding gevolgd aan de Universiteit Utrecht, waar zij Nederlands recht heeft gestudeerd. Tijdens haar academische jaren combineerde zij haar studie naadloos met werk in de rechtspraktijk, waardoor zij praktijkervaring opdeed en praktisch inzicht kreeg in juridische procedures. Deze vroege blootstelling legde de basis voor haar toekomstige succes op juridisch gebied.

Voordat Monique in 2008 bij Gimbrere Legal in dienst trad, was zij advocaat bij de Rechtbank Amsterdam, waar zij haar vaardigheden verder aanscherpte en haar inzicht in het juridische landschap verdiepte.

Haar expertise strekt zich uit tot het contractenrecht in de breedste zin van het woord, maar ook tot het huur- en buurtrecht. Monique staat bekend om haar inzet voor het zoeken naar efficiënte oplossingen voor haar cliënten, een kwaliteit die wordt aangevuld door haar grote inlevingsvermogen en jarenlange ervaring.

Naast haar professionele bezigheden vindt Monique vreugde in het omgaan met familie en vrienden, het deelnemen aan tenniswedstrijden, het verkennen van de natuur door middel van wandelen en het bezoeken van verschillende culturele locaties. Monique’s affiniteit met Spanje en de rijke cultuur is duidelijk zichtbaar en zij koestert het internationale karakter van Gimbrere Legal, waar zij zowel plezier als uitdaging vindt. De toewijding van Monique Baecke aan haar cliënten, gecombineerd met haar passie voor het recht en waardering voor diverse culturen, maakt haar tot een integraal onderdeel van het Gimbrere Legal-team. Haar collaboratieve aanpak en toewijding om de beste resultaten voor haar klanten te bereiken, sluiten perfect aan bij het ethos van uitmuntendheid en klanttevredenheid van het bedrijf.

Call Now