Il Matrimonio Italiano

In dit artikel maak je kennis met Leontine Lauffer, een inspirerende Nederlandse weddingplanner die haar familie volgde naar een nieuw land en een nieuw leven begon. Met haar bedrijf “il matrimonio Italiano” Leontine verspreidt een stukje Italiaanse liefde.

Leontine Lauffer werd geboren in Amsterdam, groeide op in Nederland en studeerde in België. Ze werkte en reisde over de hele wereld voordat ze voor de KLM werkte. Aangezien Leontine – een Nederlandse vrouw – getrouwd is met een Italiaanse man, weet zij als geen ander hoe het is om een huwelijk te hebben met verschillende culturen. Leontine maakte zich de Italiaanse taal en cultuur volledig eigen, waarna ze als ondernemer in Italië aan de slag ging. Nu helpt ze met haar bedrijf koppels om de tijd van hun leven te hebben met een Italiaanse bruiloft.

Haar 15-jarige carrière als voormalig KLM business class attendant was een vreugdevolle tijd en toen haar tweede kind werd geboren terwijl ze in Italië woonde, besloot ze voor zichzelf te beginnen en startte ze: il matrimonio Italiano, haar project als weddingplanner, gevestigd in Italië. Léontine zegt dat dat de beste zet is die ze ooit heeft gedaan. En ze doet wat ze het liefste doet: het plannen en stylen van de mooiste huwelijksdagen in Italië voor bruidsparen uit de hele wereld.

Ze verhuisde naar Italië omdat haar man daarheen werd overgeplaatst. Het was een liefdeskeuze, want ze hield van Holland, maar ze gaf de voorkeur aan haar man. Ze voelde zich geweldig met haar nieuwe leven in dit nieuwe land, dus vond ze dat het tijd was om haar eigen bedrijf op te zetten volgens de passie die ze altijd al had voor het organiseren van bruiloften. Ze begon en het ging gemakkelijk bij het opstarten. Een gevoel van “voorbestemd”. Ze wordt omringd door gelukkige mensen die de beste tijd van hun leven willen hebben met vrienden en familie. Een gelukkig weekend vol liefde. Ook haar verkopers werden haar vrienden en samen plannen en organiseren ze het beste feest voor de bruidsparen.

Voor Leontine zijn Italianen vriendelijke en gulle mensen en ze zijn zo behulpzaam voor alles wat je wilt doen. Ze zijn nieuwsgierig om nieuwe dingen te doen.

Op dit moment organiseert Leontine bruiloften speciaal voor Nederlandse bruidsparen en high end bruiloften.

Dit was altijd haar doel sinds ze in 2009 begon. Leontine is de hoofd weddingplanner en het eerste contact met nieuwe klanten, omdat ze het echt persoonlijk wil houden. Ze staat liever dicht bij haar cliënten, het is een kwestie van vertrouwen. Ze wil dat ze dichtbij zijn om hun droom te begrijpen en te verwezenlijken.Leontine heeft meer dan 30 mensen die met haar werken. Assistenten en bloemontwerpers, lichtontwerpers, geluidstechnici, bouwers, zangers enz.

Als u meer wilt weten over Italiaanse bruiloften, kijk dan op de website van Leontine

www.ilmatrimonioitaliano.com

Call Now