Gimbrere Legal - Logo - Business Card

De Spaanse wet

Gimbrere Legal is een advocatenkantoor opgericht in Breda, Nederland, in 1983. Destijds heette het kantoor nog Gimbrère Advocaten. Na de vestiging in Breda is Gimbrère Advocaten de landsgrenzen over gegaan door in 2005 een vestiging in Barcelona te openen. Enkele jaren later in 2011 is de vestiging in Amsterdam geopend. Sinds 2021 is ook een vestiging in Den Haag geopend en sinds 2022 zijn er vestigingen in Rome en Montevideo aan toegevoegd. Om het internationale karakter van het advocatenkantoor te verstevigen, is gekozen om de handelsnaam Gimbrère Advocaten te wijzigen in Gimbrere Legal.   

In de loop der jaren hebben we een team van professionals gevormd op de rechtsgebieden waarin we gespecialiseerd zijn.

Bij Gimbrere Legal geven we altijd prioriteit aan de doelstellingen van onze klanten en proberen we zo daadkrachtig en praktisch mogelijk te zijn. Onze plus: we zijn een meertalig team en kunnen u adviseren in de taal van uw voorkeur.

Gimbrere Legal is gevestigd in Barcelona op de 27e verdieping van de Torre Mapfre, een gebouw met een spectaculair uitzicht op de Olympische haven en de kustlijn van Barcelona. La Torre ligt aan het einde van de Avenida Marina, in een van de meest levendige zakencentra van Barcelona, ​​​​en op een steenworp afstand van de beste stranden en tapasbars van de stad. Spanje is een heerlijk land om op vakantie te zijn, zaken te doen en te leven. Een land van zon, zee en gastvrijheid.

Gimbrere Legal beschikt over gespecialiseerde advocaten en juristen. Wij helpen ondernemers en particulieren met al hun twijfels over juridische vraagstukken. Dat doen we vanuit ons kantoor in Barcelona, ​​maar ook vanuit onze internationale kantoren. Zoekt u juridische hulp in Spanje of op de Spaanse eilanden Ibiza of Mallorca? Bijvoorbeeld bij het opzetten van een bedrijf in Spanje of het kopen van een huis? Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Gimbrere Legal is gespecialiseerd in Spaanse wet- en regelgeving. Ons team heeft een landelijke dekking en Spaanstalige advocaten die u bijstaan ​​op het gebied van erfrecht, ondernemingsrecht, strafrecht, onroerend goed, waaronder de aankoop van onroerend goed in Spanje.

Ook als u een buitenlander bent, kunnen wij u helpen bij het aanvragen van een NIE. De NIE-aanvraag is iets dat advocaten snel kunnen verwerken. Naast Spaanse cliënten staat Gimbrere Legal veel Nederlands- en Italiaanstalige cliënten bij in Spanje. Bent u bijvoorbeeld Italiaans of Zuid-Amerikaans staatsburger en wilt u zich vestigen in Spanje? Een advocaat van ons kantoor kan u bijstaan ​​in het Italiaans of Spaans, en alle procedures voor u uitvoeren voor de Spaanse instanties in de lokale taal.

Bent u Nederlander en wilt u een woning kopen in Spanje? Wij kunnen u adviseren in het Nederlands en uw proces uitvoeren bij de verschillende makelaars of makelaars om uw juiste woning te vinden en vervolgens alle juridische procedures uitvoeren.

Ons belang is altijd om grenzen te overschrijden en banden te creëren tussen de landen waar we aanwezig zijn.

Bent u een Amerikaans staatsburger, bijvoorbeeld uit de VS, Uruguay, Colombia of Mexico? Dan kan Gimbrere Legal u helpen uitbreiden naar Europees grondgebied. Gimbrere Legal heeft vanuit Barcelona landelijke dekking in heel Spanje.

Call Now