Gimbrere Legal - Logo - Business Card

De Uruguayaanse wet

Gimbrere Legal is een advocatenkantoor opgericht in Breda, Nederland, in 1983. Destijds heette het kantoor nog Gimbrère Advocaten. Na de vestiging in Breda is Gimbrère Advocaten de landsgrenzen over gegaan door in 2005 een vestiging in Barcelona te openen. Enkele jaren later in 2011 is de vestiging in Amsterdam geopend. Sinds 2021 is ook een vestiging in Den Haag geopend en sinds 2022 zijn er vestigingen in Rome en Montevideo aan toegevoegd. Om het internationale karakter van het advocatenkantoor te verstevigen, is gekozen om de handelsnaam Gimbrère Advocaten te wijzigen in Gimbrere Legal.   

Bij Gimbrere Legal geven we altijd prioriteit aan de doelstellingen van onze klanten en proberen we zo daadkrachtig en praktisch mogelijk te zijn. Onze plus: we zijn een meertalig team en kunnen u adviseren in de taal van uw voorkeur.

Uruguay is een aantrekkelijk land in Zuid-Amerika om zich te vestigen of te investeren. Ons kantoor in Uruguay kan niet alleen een oplossing bieden voor de stabiele Uruguayaanse economische markt, maar ook als hub voor de rest van Zuid-Amerika.

Gimbrere Legal heeft ruime ervaring in het verlenen van juridische bijstand aan bedrijven en particulieren die juridisch advies nodig hebben in Uruguay. Dit kan gaan over de koop/verkoop van onroerend goed in Uruguay, maar ook over arbeidsrecht, ondernemingsrecht of contractenrecht.

De klanten van Gimbrere Legal komen niet alleen uit Uruguay, maar ook uit Argentinië, Chili en Brazilië. Gimbrere Legal is het eerste en enige Nederlandse advocatenkantoor in Uruguay. Overweegt u zaken te doen in Uruguay of wilt u onroerend goed kopen in Uruguay, laat u dan bijstaan ​​door een advocaat van Gimbrere Legal.

Bent u bijvoorbeeld een Uruguayaans staatsburger of staatsburger en wilt u zich vestigen in Spanje? Een advocaat van ons kantoor kan u bijstaan ​​en alle procedures voor u uitvoeren ten overstaan ​​van de Spaanse instanties in de lokale taal.

Bent u een Europese burger en wilt u een woning kopen in Uruguay? Wij kunnen u adviseren in uw taal en uw proces uitvoeren bij de verschillende makelaars of makelaars om uw juiste eigendom te vinden en vervolgens alle juridische procedures uit te voeren. Veel van onze klanten hebben onder onze begeleiding al een woning gekocht in Uruguay.

Wilt u een woning kopen in Uruguay? Heeft u juridisch advies nodig met uw bedrijf in een stad van dit land? Gimbrere Legal is gespecialiseerd in advisering bij aan-/verkoop van Uruguayaans onroerend goed, erfrecht en ondernemingsrecht.

Ons kantoor is gevestigd in Montevideo, maar ons werk wordt uitgevoerd door heel Uruguay. Onze interesse is altijd om grenzen te overschrijden en banden te creëren tussen de landen waar we aanwezig zijn. Neem contact met ons op om uw zaak te beoordelen!

Call Now