Gimbrere Legal - Logo - Business Card

2023, nieuw jaar en nieuwe doelen voor Gimbrere

2023, nieuw jaar en nieuwe doelen voor Gimbrere

Soms is het goed om achterover te leunen en na te denken over wat je doet, een terugblik op wat je in het verleden hebt gedaan en het stellen van doelen voor het huidige nieuwe jaar. Die momenten zijn voor iedereen belangrijk, maar ik wil u graag informeren over de plannen van Gimbrere Legal.

Wij zijn een groot team van advocaten, secretaresses, juristen en specialisten met kantoren in 4 landen, waarvan 2 op nieuwe locaties, Uruguay en Italië. Een grote portefeuille van merken en mensen die ons vertrouwen als hun advocaat, algemene managers van hun bedrijven, mensen die een leven willen beginnen in een nieuw land en die hulp nodig hebben om zich te vestigen, of om nieuwe zaken op te zetten en meer.

Wij vragen onze klanten vaak:“Wat wilt u eigenlijk bereiken met deze zaak?“. Wij hebben ons deze vraag ook gesteld. Natuurlijk hoeven we niet uit te leggen dat we onze cliënten de beste juridische diensten willen aanbieden. Maar we willen als merk ook blijven groeien en dat is vorig jaar gebeurd met twee nieuwe vestigingen. Wij merken dat er een grote behoefte is aan advocaten die over grenzen heen denken.

Dat is de reden waarom wij na 40 jaar “trouwe dienst” onze handelsnaam hebben veranderd van Gimbrere Advocaten in Gimbrere Legal. Een nieuwe naam en merk dat past bij een team van internationale ervaren advocaten. Wij groeien voortdurend en breiden het team en de locaties uit. Over grenzen heen gaan. Dat is onze missie.

Als CEO van Gimbrere Legal is het mijn doel om de beste diensten te blijven aanbieden, met een geweldig team van gemotiveerde mensen die elke zaak van onze klanten met een hoge mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheid aanpakken, om het best mogelijke resultaat te bereiken en ook om Gimbrere Legal verder te ontwikkelen als een merk met nieuwe technologieën, nieuwe manieren van communiceren en een nieuw imago. Daarom hebben we onze nieuwe webpagina en nieuwe profielen op sociale media. Heb je onze Instagram al gezien?

Ons doel is om Gimbrere Legal het komende jaar verder te ontwikkelen als merk. Dus houd onze maandelijkse nieuwsbrief en de socials goed in de gaten. Elke maand sturen wij onze communicatie naar uw e-mail met artikelen, recepten, nieuwsgierige tips en gidsen over een andere stad waar Gimbrere Legal aanwezig is. We hebben ons actieve Instagram profiel waar je onze reels, video’s en posts kunt zien. Volg ons op Instagram @theworldofgimbrere als je meer wilt weten over de landen waar we aanwezig zijn. Wees niet bang dat we u overspoelen met wetteksten, want we willen u laten zien wat voor moois deze landen te bieden hebben. Onze wereld, de wereld van Gimbrere. U kunt ons ook vinden op Spotify, waar we onze afspeellijsten klaar hebben staan om in de stemming te komen van elke stad en landsoort muziek.

Een korte vooruitblik op het nieuwe jaar. Na 15 jaar verlaten we het monumentale pand aan de Baronielaan 1 in Breda. We gaan naar een nieuwe locatie die beter gaat passen bij de nieuwe uitstraling van ons merk. Binnenkort maken we onze nieuwe locatie bekend, dus houd onze sociale media in de gaten.

Stap voor stap krijgt de nieuwe Gimbrere Legal vorm. Een jong dynamisch advocatenkantoor met internationale dekking. Daar zijn we gewoon trots op!

Robert De Pater

CEO / Advocaat

Call Now