Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Gimbrere Legal – Familierecht Nederland Spanje

Gimbrere Legal – Familierecht Nederland Spanje

Advocaat Jack Schoenmakers is al jaren gespecialiseerd in internationale familierecht en internationale kinderontvoering. Dat geeft veel uitdagingen. De balans vind en houd ik als persoon in hobby’s als sporten, lezen, de Zeeuwse kust en korte vakanties. Spanje is mijn vakantieland.  Als advocaat in Nederland werk ik regelmatig samen met onze Spaanse collega’s in Barcelona.

Omdat onze kantoren in Spanje en Nederland gevestigd zijn staan wij regelmatig cliënten bij in grensoverschrijdende zaken. Als advocaat in Nederland kan ik in dergelijke zaken snel schakelen met Spanje, overleggen met de Spaanse collega’s en met regelmaat samen een zaak oppakken. Ook ben ik als advocaat regelmatig zelf in Barcelona om vanuit Spanje zaken aan te sturen of met cliënten daar te overleggen, ook weer samen met onze  Spaanse collega’s.

Dit betreffen dan zaken met betrekking tot echtscheiding, gezag, omgang en Internationale Kinderontvoering. Als het gaat om kinderontvoering staan wij bij Gimbrere Legal cliënten bij uit de hele wereld. Met grote regelmaat behandelen wij dan hier in Nederland zaken voor ouders uit Spanje of Zuid-Amerika. U kunt Gimbrere Legal altijd bellen voor vrijblijvend overleg.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op info@gimbrerelegal.com

 

Call Now