Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Gimbrere Legal opent vestiging in Den Haag!

Gimbrere Legal opent vestiging in Den Haag!

Met gepaste trots informeren wij u dat Gimbrere Legal haar 5e vestiging heeft geopend. Per 1 april 2021 hebben wij ook een vestiging in Den Haag! Met een derde vestiging in Nederland zal Gimbrere Legal ook in Zuid-Holland juridische bijstand verlenen, zoals u dat al sinds 1983 van ons gewend bent.

Uiteraard bent u zodra “Den Haag” het toelaat van harte welkom in onze nieuwe vestiging aan de rand van het Malieveld. Ons kantoor is gevestigd op loopafstand van Centraal Station en de Rechtbank Den Haag. Wellicht bent u al bekend met dit imponerende en statige Amsterdamse School pand, dat sinds 1990 bekend staat als “de Rode Olifant”. Een iconisch pand met een rijke geschiedenis die terug gaat naar 1921 toen het werd gebouwd in opdracht van de American Petroleum Company (Esso) en dat met behoud van alle mooie details is gemoderniseerd. Het pand schept een inspirerende werkcultuur, zoals u van Gimbrere Legal mag verwachten.

Met vijf vestigingen is Gimbrere Legal dé specialist als het gaat om Nederlandse, maar ook om grensoverschrijdende kwesties.

U kunt ons vinden op het volgende adres:

DEN HAAG

Zuid Hollandlaan 7

2596 AL Den Haag

070 – 800 2219

denhaag@gimbrere.nl

Met vriendelijke groet,

Robert de Pater

Call Now