Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Vastgoedmarkt in Spanje

Vastgoedmarkt in Spanje

Mijn naam is Maria Larsson, ik ben de oprichter en CEO van Larsson Estate, een boetiek makelaarskantoor in Barcelona en Mallorca, met wortels in Scandinavië. Wij bieden een selectie van zorgvuldig geselecteerde huizen en appartementen. Of u nu op zoek bent naar een appartement in Barcelona of Mallorca. Of uw woning wenst te verkopen of op zoek bent naar een rendement op de investering. Onze makelaars zorgen ervoor om de beste optie voor de klant te vinden.

Ik werk al 10 jaar als makelaar in Barcelona. Ik ben een afgestudeerde econoom met ervaring in de Zweedse banksector.

Momenteel zie ik een stabiele vastgoedmarkt in Barcelona. Maar natuurlijk reageert de markt hier op de stijgende rente en de instabiliteit in de macro-economische wereld. Maar in tegenstelling tot veel andere Europese markten is de vastgoedmarkt van Barcelona tijdens de COVID niet in volle vaart in waarde gestegen (zoals bijvoorbeeld in Parijs en Londen). Daarom zie ik minder gevaar voor een sterke daling, hoewel ik wel denk dat er in de komende 6 maanden een prijsdaling te verwachten is.

Barcelona heeft een unieke geografische positie, het is een metropolitaanse stad gelegen vlak naast de prachtige Middellandse Zee. We hebben stadsleven, strand en skiën, allemaal binnen 1,5 uur rijden. Het is uniek en zal altijd gewild blijven. Barcelona heeft ook een interessante huurmarkt. Bovendien is het een jonge stad voor internationaal winkelen als we het vergelijken met andere Europese metropolen, waarmee de prijzen nog steeds zeer aantrekkelijk zijn.

We zijn actief in Barcelona en Mallorca. Het klantenprofiel is verschillend tussen beide sites, maar de vraag is zeer vergelijkbaar. Onze typische cliënt is een buitenlander en zoekt een woning voor zichzelf. Het is waar dat veel van onze klanten hun eigendom verhuren wanneer zij het niet gebruiken. Maar het eerste doel van hun aankopen is het te gebruiken als hun eerste of tweede woning en te genieten van het mediterrane leven.

De kenmerken van de woningen waar onze klanten naar kijken zijn variabel, van prachtige huizen op het platteland, koele appartementen in het centrum van Barcelona en Palma, indrukwekkende appartementen naast internationale scholen in Barcelona tot huizen aan zee in Mallorca. Het hangt af van elke klant en er is niet slechts één type woning. Zeker is dat de meesten gerenoveerde woningen willen, zodat de klant direct zijn woning kan betreden en ervan kan gaan genieten zonder zich zorgen te maken over hervormingen.

Wanneer een klant bij ons aankomt, praten we eerst over het doel van zijn aankoop. Hoe de klant wil wonen, bij wie hij in de buurt wil zijn, enz. Wij informeren over de verschillende buurten en het type woning dat typisch is voor elke buurt.

Bovendien informeren wij elke klant over het aankoopproces, informatie over de verschillende stappen van een aankoop en onze aanbevelingen om een veilige aankoop te doen, aangezien het aankoopproces van onroerend goed meestal een beetje omslachtig is en er veel procedures zijn waarvan u op de hoogte moet zijn en waarmee u rekening moet houden!

Als u overweegt een woning te kopen, moet u rekening houden met alle juridische aspecten waarbij u professionele hulp nodig hebt. Neem contact met ons op zodat we u kunnen helpen. Er zijn al veel klanten die een woning hebben gekocht met de juridische richtlijnen van Gimbrere.

Als u de eigendommen van Larsson Estate wilt controleren:

www.larssonestate.com

+34 932 201 444

info@larssonestate.com

Call Now