Arbeidsovereenkomst

Arbeidsrecht

Arbeidsovereenkomst

Arbeidsovereenkomst

Een arbeidsovereenkomst (arbeidscontract) is een overeenkomst waarmee u zichzelf verplicht werk te verrichten onder het gezag van een werkgever. Werkt u in loondienst bij een werkgever? Dan kan dat voor bepaalde tijd (tijdelijk) zijn of voor onbepaalde tijd. De werkgever betaalt als tegenprestatie uw salaris. De inhoud van de overeenkomst kan variëren. En dat kan vragen oproepen. Is mijn salaris redelijk? Wat als ik ziek ben? Hoe zit het met overwerk? Wat als de werkgever van mij af wil? En wat zijn de financiële gevolgen?

Wanneer kunnen wij u helpen?

  • U wilt uw arbeidsovereenkomst beëindigen en u kunt daarbij hulp gebruiken om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op hebt. 
  • U hebt een arbeidsovereenkomst ontvangen en wilt weten of deze juridisch in orde is. 
  • U wilt duidelijkheid over de rechtsgeldigheid van uw concurrentiebeding


Gimbrere Legal beschikt over arbeidsrecht advocaten met de juiste en ruime kennis en ervaring met betrekking tot arbeidsrecht vraagstukken. Wij adviseren en begeleiden u dan ook graag bij het opstellen en/of beoordelen van arbeidsovereenkomsten.

U kunt erop vertrouwen dat onze arbeidsrecht specialisten op de hoogte zijn van alle regels, ontwikkelingen en jurisprudentie. Wij staan zowel werknemers als werkgever bij en hierdoor in staat vanuit beide perspectieven het beste advies en de meest resultaatgerichte oplossingen aan te dragen.

Contact

Call Now