Internationale kinderontvoering

Familiezaken

Internationale kinderontvoering

Juridische hulp bij (internationale) kinderontvoering

Met de advocaten van Gimbrere Legal  staat u sterk, ook wanneer u verwikkeld bent in een (internationale) kinderontvoering. Vanuit onze kantoren in Breda, Amsterdam, Den Haag, Barcelona, Rome en Montevideo ondersteunen en adviseren onze personen- en familierechtadvocaten cliënten die te maken hebben met kinderontvoeringen in zowel binnen- als buitenland.

Er wordt van (internationale) kinderontvoering gesproken wanneer een kind ongeoorloofd naar een ander land wordt overgebracht of daar ongeoorloofd wordt vastgehouden. Bij kinderontvoering gaat het meestal om een ouder die zonder toestemming van de andere ouder het kind meeneemt naar een ander land. In sommige gevallen krijgen ook grootouders, familieleden of andere belanghebbenden hiermee te maken.

De familierecht advocaten van Gimbrère Legal hebben veel ervaring met dergelijke kwesties en zij zijn goed bekend met het Haags Kinderontvoeringsverdrag 1980. Cliënten komen uit Nederland maar ook uit andere landen. Door de jarenlange ervaringen op dit terrein weten onze advocaten precies welke stappen er genomen moeten te worden. Ervaring en strategie zijn voor het resultaat van cruciaal belang. Als advocatenkantoor kunnen wij verwijzen naar behaalde aantoonbare resultaten en referenties zijn beschikbaar in binnen- en buitenland. Ook beschikt Gimbrère Legal over een ruim netwerk van advocaten en specialisten binnen en buiten Nederland op het terrein van Internationale Kinderontvoering, gezag en omgang.

Meer weten over een (mogelijke) kinderontvoering? Vraag het aan een van onze advocaten in Nederland, Spanje, Italië of Uruguay. Familierecht advocaat Jack Schoenmakers behandelt binnen ons kantoor veel kinderontvoeringszaken. Hij is dan ook dé specialist op het gebied van (internationale) kinderontvoeringen. Voor meer informatie kunt u ook kijken op zijn LinkedIn pagina.

De specialist Internationale Kinderontvoering werkt nauw samen met onze familierecht advocaten.

Contact

Haags kinderontvoeringsverdrag

Call Now