Immigratie

Extranjeria

Immigratie

BijGimbrere Legal Barcelonabeschikken we over een team van ervaren professionals op het gebied van immigratie en buitenlanders.

Vaak is het uitvoeren van deze handelingen lastig als je geen goede hulp hebt.

Als u bijvoorbeeld overweegt om naar Spanje te migreren, heeft u een document nodig met de naam NIE (Foreign Identification Number). Dit document wordt verleend zodat u een lang verblijf/residentie in Spanje kunt uitvoeren als u een Europees staatsburger bent en dit document nodig heeft om te werken, een appartement te huren of een onroerend goed te kopen, zaken te doen en een bedrijf op te richten.

Als u geen inwoner bent van de Europese Unie en geen Europese paspoort heeft en naar Spanje wilt migreren, zijn er enkele uitzonderingen die u kunt aanvragen om een NIE of visum aan te vragen.

Wij kunnen u helpen met andere vereisten voor immigratieprocedures van de Spaanse overheid. Wilt u bijvoorbeeld uw relatie of huwelijk officieel laten vastleggen bij de notaris? Wij kunnen u helpen.

Wilt u uw staatsburgerschap verwerken? Wij kunnen u helpen bij het verwerken van de dossiers in Spanje en Italië.

Vanaf Gimbrere Rome bieden wij hulp en advies aan onze cliënten in heel Italië.

Bent u een buitenlandse staatsburger en wilt u zich in Italië vestigen? Wij kunnen u helpen bij het beheren van uw Permesso di soggiorno (verblijfsvergunning) en andere immigratievereisten van de Italiaanse overheid. Bent u Italiaans staatsburger en wilt u in Spanje verblijven? Wij kunnen u helpen bij het beheren van uw NIE.

Bent u een Latijns-Amerikaans staatsburger en wilt u uitbreiden naar Europa? Wij kunnen uw zaak beoordelen en u helpen. Bent u Uruguayaans staatsburger en wilt u zich in Europa vestigen? Vanuit Gimbrere Legal Uruguay kunnen we u helpen.

Het is ons belang om bruggen te bouwen tussen de landen waar we aanwezig zijn, zodat we de procedures en processen kunnen faciliteren zodat hun doel wordt bereikt. Neem contact met ons op om je zaak te evalueren.

 

Contact

Call Now