Gratis gesprek

strafrecht

Gratis gesprek

Gratis gesprek bij een OM-strafbeschikking

Als u een oproep hebt ontvangen van het Openbaar Ministerie voor een OM-hoorzitting, dan kunt u een gratis adviesgesprek aanvragen met een advocaat van Gimbrere Legal. Dit adviesgesprek met de advocaat kan fysiek, digitaal of telefonisch plaatsvinden. Ook als u al een OM-strafbeschikking hebt ontvangen kunnen wij u gratis juridische bijstand verlenen. U hoeft dus niets te betalen voor dit adviesgesprek.

Wacht niet langer en vraag direct een gratis juridisch advies gesprek aan met een advocaat. 

Als u verdacht wordt van het plegen van een strafbaar feit, dan kan de officier van justitie u uitnodigen voor een OM-hoorzitting. Tijdens een dergelijke OM-hoorzitting zal de officier van justitie u vragen stellen en een strafbeschikking opleggen. Het is dus belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt voordat u een dergelijk gesprek aangaat.

Het Openbaar Ministerie heeft bij veel feiten de bevoegdheid om zelf een straf op te leggen. Dus zonder tussenkomst van een rechter. Dit is een zogeheten (OM-) strafbeschikking. U kunt hierbij denken aan een boete, werkstraf of een tijdelijke rijontzegging. Bijvoorbeeld bij een grove snelheidsovertreding of vanwege het rijden onder invloed. Andere voorbeelden zijn eenvoudige mishandeling, vernieling of diefstal. Ook deze feiten kunnen middels een strafbeschikking door het Openbaar Ministerie worden afgedaan.

Wordt u strafrechtelijk vervolgd en bent u opgeroepen voor een OM-zitting? Dan is het van belang dat u goed wordt geadviseerd en wordt bijgestaan door één van de ervaren strafrechtadvocaten van Gimbrere Legal. Onze specialisten willen u als verdachte goed informeren en adviseren over de OM-strafbeschikking en u wijzen op de eventuele gevolgen. Dit is dus een gratis adviesgesprek. Onze advocaten zijn dan ook gespecialiseerd op het gebied van strafrecht en hebben ruime ervaring.

Het kan ook zijn dat u direct een boete opgelegd krijgt welke geïncasseerd wordt door het CJIB. Ook voor dergelijke zaken kunt u contact opnemen, zodat er samen met een advocaat bekeken kan worden of er verzet ingesteld kan worden tegen de CJIB boete. 

Heeft u vragen over een OM-strafbeschikking of een boete die het CJIB heeft opgelegd, neem dan direct contact met ons op voor het aanvragen van een gratis adviesgesprek.

Let op! Alleen met behulp van onderstaand ingevuld vragenformulier kunt u in aanmerking komen voor een gratis gesprek.

Vragenfomulier

Contact

Call Now