Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Atefa Anwari

Atefa Anwari

Atefa Anwari brengt een rijke mix van ervaring, kennis en passies met zich mee. Geboren in Afghanistan, heeft ze haar wortels in een land van uitdagingen en schoonheid, voordat ze naar Nederland verhuisde om haar Master of Business Administration te behalen in Den Haag.

Haar professionele reis begon in Kabul, waar ze waardevolle werkervaring opdeed voordat ze haar horizon verbreedde in het dynamische bedrijfsleven van Nederland. Met haar achtergrond in het bedrijfsleven en haar passie voor talen spreekt Atefa vijf talen: Engels, Perzisch, Pashto, Hindi en Nederlands. Deze veelzijdigheid stelt haar in staat om effectief te communiceren en verbindingen te leggen met diverse gemeenschappen, zowel lokaal als internationaal.

Buiten haar professionele leven is Atefa Anwari een gepassioneerde levensgenieter. In haar vrije tijd geniet ze van het ontdekken van nieuwe werelden door middel van boeken, ontspanning met diverse muziekgenres, en het delen van heerlijke gerechten die ze graag bereidt in de keuken.

Met een open geest en een hart dat geleid wordt door nieuwsgierigheid en empathie, gelooft Atefa sterk in het belang van voortdurende groei en het delen van positieve energie met anderen.

Call Now