Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Bram de Groen

Bram de Groen

Maak kennis met Bram de Groen, wiens professionele ethos draait om ‘Samen met de klant werken aan resultaat’. Bram’s traject in de rechten wordt gekenmerkt door academische excellentie, diverse werkervaringen en een streven naar pragmatische oplossingen in het strafrecht en het bestuursrecht.

Na het behalen van zijn bacheloropleiding heeft Bram een master Rechtsgeleerdheid gevolgd met een focus op Privaatrecht. Vervolgens heeft hij zijn expertise uitgebreid met een Master Strafrecht en een Master Staats- en Bestuursrecht. Brams passie voor de advocatuur kwam al vroeg tot uiting toen hij stage liep in een strafrechtpraktijk, waar hij praktische inzichten verwierf in de fijne kneepjes van het vakgebied. Later stapte hij over naar een baan als juridisch professional, gespecialiseerd in vastgoedrecht binnen overheidsinstanties.

De professionele aanpak van Bram kenmerkt zich door zijn pragmatische instelling, stressbestendige werkhouding en doelgerichtheid. Deze kwaliteiten vormen de basis van zijn werk in het strafrecht en het bestuursrecht, waarbij zijn contact met mensen en resultaatgerichtheid opvallen.

Buiten het juridische domein staat Brams enthousiasme voor voetbal centraal in zijn vrije tijd. Of het nu op het veld of in de zaal is, zolang de bal rolt, is Bram in zijn element.
Als doorgewinterd advocaat is Bram de Groen betrokken geweest bij diverse juridische procedures, waaruit zijn vaardigheid in het strafrecht blijkt:

  • Vrijspraak in een laserpenkoffer waarbij een gevechtshelikopter betrokken was.
  • Het behandelen van zaken die verband houden met het bezit en handelen van soft- en harddrugs, met ongelooflijke uitspraken van de verdachten.
  • Het aanpakken van vervalsing en het achterhouden van de juiste diergeneeskundige zorg voor schildpadden.
  • Met succes cliënten vertegenwoordigen in zaken die verband houden met het witwassen van geld, zware mishandeling, het opzettelijk witwassen van geld, stalking, smaad, belediging en handel in vuurwapens.

 

Brams staat van dienst toont aan dat hij effectief is in het navigeren door complexe juridische scenario’s, het bereiken van gunstige resultaten voor zijn cliënten en het leveren van substantiële bijdragen aan het strafrecht.
De toewijding van Bram de Groen om nauw samen te werken met cliënten, gecombineerd met zijn veelzijdige juridische expertise en niet aflatende resultaatgerichtheid, maakt hem tot een waardevol lid van het Gimbrere Legal-team. Zijn pragmatische aanpak en doelgerichte mentaliteit sluiten naadloos aan bij het ethos van uitmuntendheid in de juridische praktijk van het kantoor.

Call Now