Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Georgina Dell’acqua Stéffano

Georgina Dell’acqua Stéffano

“Constantly looking for new challenges”

Georgina Dell’ Acqua Stéffano heeft zowel de Uruguayaanse als de Italiaanse nationaliteit en zij heeft gestudeerd aan de University of the Republic in Montevideo, Uruguay (Corporate Law). Daarnaast heeft Georgina haar master’s degree behaald aan de Universiteit van Barcelona, Spanje (Public Policy and Social Issues). Georgina is in 2014 beëdigd tot advocaat door de Supreme Court of Justice in Uruguay.

Georgina Dell’ Acqua Stéffano heeft de nodige ervaring opgedaan tijdens de 7 jaar dat zij in Uruguay bij een Legal 500 advocatenkantoor heeft gewerkt. In deze periode heeft Georgina zich gespecialiseerd in het consumentenrecht, ondernemingsrecht en verbintenissenrecht. Daarnaast wordt Georgina ook regelmatig ingeschakeld als advocaat voor de aankoop van onroerend goed en familiekwesties. 

Georgina is constant op zoek naar nieuwe uitdagingen voor haar professionele en persoonlijke ontwikkeling. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van burgerlijk recht en consumentenrecht, volgt zij regelmatig cursussen en seminars. 

Inmiddels woont Georgina enkele jaren in Barcelona en werkt zij ook als advocaat vanuit Barcelona. In haar vrije tijd houdt zij van reizen, uitgaan met vrienden en sport zij ook regelmatig.

Call Now