Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Georgina Dell’acqua Stéffano

Georgina Dell’acqua Stéffano

Maak kennis met Georgina Dell Acqua Stéffano, ervaren advocaat bij Gimbrere Legal in Barcelona, wiens leven en carrière de geest belichamen van ‘voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen’. Georgina, met zowel het Uruguayaanse als het Italiaanse staatsburgerschap, brengt een divers en internationaal perspectief in haar juridische praktijk.

Georgina’s academische reis bracht haar naar de Universiteit van de Republiek in Montevideo, Uruguay, waar ze ondernemingsrecht studeerde. Haar toewijding om haar kennis te vergroten bracht haar ertoe een masterdiploma te behalen aan de Universiteit van Barcelona, Spanje, met een focus op openbaar beleid en sociale kwesties. In 2014 werd Georgina beëdigd als advocaat door het Hooggerechtshof van Uruguay, wat het begin markeerde van haar indrukwekkende juridische carrière.

Met zeven jaar ervaring van onschatbare waarde bij een Legal 500-advocatenkantoor in Uruguay heeft Georgina haar expertise op het gebied van consumentenrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht aangescherpt. Haar rol strekte zich uit tot buiten deze gebieden, aangezien ze ook als advocaat werkte voor de aankoop van onroerend goed en familiekwesties, wat haar veelzijdigheid en toewijding aan het leveren van uitgebreide juridische diensten demonstreerde.
Georgina’s proactieve benadering van professionele en persoonlijke ontwikkeling komt tot uiting in haar voortdurende zoektocht naar nieuwe uitdagingen. Zij blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het burgerlijk recht en het consumentenrecht door actief deel te nemen aan cursussen en seminars, waarmee zij blijk geeft van haar toewijding om voorop te blijven lopen in haar vakgebied.

Na jarenlang van Barcelona haar thuis te hebben gemaakt, werkt Georgina naadloos als advocaat vanuit de bruisende stad. Haar inzet om te voldoen aan de juridische behoeften van zowel Spaanse als Uruguayaanse cliënten onderstreept haar mondiale perspectief en toewijding aan het bieden van oplossingen op maat. Georgina werkt tussen het kantoor in Barcelona en het kantoor in Montevideo en helpt de zaken van onze klanten in beide landen.

Buiten de rechtszaal wordt Georgina’s levenslust weerspiegeld in haar liefde voor reizen, gezelligheid met vrienden en regelmatige deelname aan sport. Haar goed afgeronde benadering van zowel professionele als persoonlijke aspecten van het leven maakt Georgina Dell Acqua Stéffano tot een waardevol en dynamisch lid van het Gimbrere Legal-team. Haar voortdurende zoektocht naar nieuwe uitdagingen sluit naadloos aan bij het streven van het kantoor naar uitmuntendheid en groei in de advocatuur.

Call Now