Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Giulia Gressani

Giulia Gressani

Giulia Gressani, onze onderscheiden Spaanse advocaat die haar expertise naar Gimbrere Legal in Barcelona brengt, belichaamt het geloof dat “Kennis macht is”. Giulia’s academische loopbaan wordt gekenmerkt door toewijding, met diploma’s behaald in zowel Italië (waar ze oorspronkelijk vandaan komt) als Spanje, en ze blijft een significante impact hebben op de juridische professie.

Giulia behaalde haar juridische graad aan de Università degli Studi di Trieste, Italië, en breidde haar kennis verder uit door te studeren aan de Universitat Oberta de Catalunya in Spanje. Deze dubbele kwalificatie heeft haar voorzien van een genuanceerd begrip van juridische zaken in beide rechtsgebieden. Sinds haar afstuderen oefent Giulia als Spaanse advocaat in Barcelona, terwijl ze regelmatig contact onderhoudt met Italië, wat haar internationale en transculturele juridische perspectief weerspiegelt.

Voordat ze bij Gimbrere Legal kwam, deed Giulia waardevolle ervaring op bij een advocatenkantoor van Legal 500 in Barcelona, waarmee ze haar juridische vaardigheden en begrip van diverse juridische scenario’s verder verbeterde. Haar uitgebreide ervaring positioneert haar als een ervaren professional die in staat is om complexe juridische uitdagingen aan te pakken.

Giulia’s vastberadenheid en sociale karakter komen niet alleen tot uiting in haar juridische praktijk, maar ook in haar persoonlijke activiteiten. Ze vindt vreugde en ontspanning in activiteiten zoals yoga, het lezen van boeken en het doorbrengen van kwaliteitsvolle tijd met vrienden. Haar liefde voor reizen, vooral naar Italië, is duidelijk en ze bezoekt het land regelmatig.

Als geregistreerd advocaat bij de Ilustre Colegio de los Abogados de Barcelona (ICAB) is Giulia een erkende juridische professional in de juridische gemeenschap van Barcelona. Ze neemt actief deel aan de juridische en Italiaanse gemeenschap door bij te wonen aan vergaderingen van Camera Italiana Barcelona, een netwerkclub verbonden aan Gimbrere Legal. In deze hoedanigheid speelt Giulia een cruciale rol bij het assisteren van Italiaanse cliënten, wat haar toewijding aan klantgerichtheid benadrukt.

Giulia Gressani’s toewijding aan voortdurende educatie, haar internationale perspectief en haar actieve deelname aan juridische en netwerkgemeenschappen maken haar een waardevol lid van het team van Gimbrere Legal. Haar geloof dat kennis macht is, komt niet alleen tot uiting in haar academische prestaties, maar ook in haar inzet om effectieve en goed geïnformeerde juridische adviezen aan haar cliënten te bieden.

Call Now