Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Giulia Gressani

Giulia Gressani

Giulia Gressani, onze vooraanstaande Italiaanse advocaat, draagt haar expertise bij aan Gimbrere Legal in Barcelona en belichaamt de overtuiging dat “Kennis macht is.” Giulia’s academische reis werd gekenmerkt door toewijding, het behalen van diploma’s in zowel Italië als Spanje, en ze blijft een aanzienlijke impact maken in de advocatuur.

Giulia behaalde haar diploma rechten aan de Università degli Studi di Trieste, Italië, en breidde haar kennis verder uit door te studeren aan de Universitat Oberta de Catalunya in Spanje. Deze dubbele kwalificatie heeft haar voorzien van een genuanceerd inzicht in juridische kwesties in beide rechtsgebieden. Sinds haar afstuderen oefent Giulia als Spaanse advocaat in Barcelona, terwijl ze regelmatig contacten onderhoudt met Italië, waarbij ze haar internationale en interculturele juridische perspectief laat zien.

Voordat ze bij Gimbrere Legal kwam, heeft Giulia waardevolle ervaring opgedaan bij een Legal 500-advocatenkantoor in Barcelona, waardoor haar juridische vaardigheden en begrip van diverse juridische scenario’s verder zijn verbeterd. Haar rijke ervaring positioneert haar als een doorgewinterde professional die in staat is complexe juridische uitdagingen aan te pakken.
Giulia’s vastberadenheid en sociale karakter komen niet alleen tot uiting in haar juridische praktijk, maar ook in haar persoonlijke bezigheden. Ze vindt vreugde en ontspanning in activiteiten zoals yoga, het lezen van boeken en het doorbrengen van quality time met vrienden. Haar liefde voor reizen, vooral naar Italië, is duidelijk zichtbaar, en ze bezoekt het land regelmatig.

Als geregistreerd advocaat bij het Ilustre Colegio de los Abogados de Barcelona (ICAB) is Giulia een erkende juridische professional in de juridische gemeenschap van Barcelona. Ze neemt actief deel aan de juridische en Italiaanse gemeenschap door bijeenkomsten bij te wonen van Camera Italiana Barcelona, een netwerkclub aangesloten bij Gimbrere Legal. In deze hoedanigheid speelt Giulia een cruciale rol bij het bijstaan van Italiaanse klanten, waarbij ze haar toewijding aan klantenservice benadrukt.

Giulia Gressani’s toewijding aan continu leren, haar internationale perspectief en haar actieve betrokkenheid bij juridische en netwerkgemeenschappen maken haar tot een waardevol lid van het Gimbrere Legal-team. Haar overtuiging dat kennis macht is, komt niet alleen tot uiting in haar academische prestaties, maar ook in haar inzet voor het bieden van effectief en geïnformeerd juridisch advies aan cliënten.

Call Now