Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Laura De Los Ríos Cortés

Laura De Los Ríos Cortés

Laura de los Ríos Cortés maakt deel uit van het Spaanse team van Gimbrere Legal, waar haar ervaring op het gebied van ondernemings- en belastingrecht van onschatbare waarde is voor onze cliënten. Laura heeft de Colombiaanse nationaliteit en woont al van jongs af aan in Barcelona. Ze brengt een rijke culturele achtergrond en diverse vaardigheden met zich mee die de dynamische en inclusieve benadering van juridische diensten van Gimbrere Legal versterken.

Laura’s academische carrière wordt gekenmerkt door haar toewijding en inzet voor juridische uitmuntendheid. Hij behaalde zijn Master in de Rechten aan de prestigieuze Barcelona School of Management van de Universitat Pompeu Fabra (UPF), nadat hij zijn Rechtenstudie aan dezelfde universiteit had afgerond. Laura’s basis in de rechten was gebaseerd op een solide academische achtergrond, te beginnen met haar studie Sociale Studies met een beurs aan de Fert Batxillerat en uit te breiden door middel van haar primaire en secundaire onderwijs aan de Jesuitas Gracia Kostka. Daarnaast heeft Laura haar toewijding aan persoonlijke groei en discipline aangetoond door in juni 2015 haar Pianodiploma te behalen aan het Jesuit Grace Kostka College.

Voordat ze bij Gimbrere Legal aan de slag ging, heeft Laura haar vaardigheden aangescherpt en aanzienlijke ervaring opgedaan op het gebied van vennootschapsbelasting: oprichting van bedrijven, herstructureringen en het opstellen en onderhandelen van vennootschapscontracten, het analyseren van het herstructureringsproces van bedrijven. Laura’s taalvaardigheden, gecombineerd met haar allround competenties, stellen haar in staat om effectief een divers klantenbestand te bedienen. Hij heeft een sterk vermogen om complexe juridische kwesties te analyseren, waarbij hij zorgt voor een grondige analyse en strategische probleemoplossing. Laura brengt juridische concepten en strategieën met vertrouwen en helderheid over op een divers publiek, zodat ze worden begrepen en betrokken. Het collaboratieve karakter bevordert productieve teamomgevingen, wat leidt tot succesvolle resultaten voor onze klanten.

Call Now