Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Marieke van der Ent

Marieke van der Ent

Maak kennis met Marieke van der Ent, onze levendige en toegewijde juridisch secretaresse bij Gimbrere Legal. Marieke komt uit de charmante stad Breda en brengt een unieke mix van professionaliteit en humor naar het advocatenkantoor.

In haar rol als juridisch secretaresse speelt Marieke een cruciale rol in de ondersteuning van de advocaten en advocaten van Gimbrere Legal. Gebaseerd op haar uitgebreide ervaring in de detailhandel, heeft ze haar vermogen om moeiteloos contact te maken met mensen aangescherpt. Dankzij haar fijn afgestemde interpersoonlijke vaardigheden kan ze cliënten begrijpen en ermee resoneren, waardoor ze zich gehoord en gesteund voelen.

Het aanstekelijke enthousiasme van Marieke, gecombineerd met haar leergierigheid, maken haar tot een opvallend teamlid. Haar sociale karakter zorgt voor een positieve en collaboratieve sfeer op kantoor, wat bijdraagt aan het algehele succes van het team. Met een klantgerichte aanpak en een nauwgezet oog voor detail doet Marieke er alles aan om ervoor te zorgen dat de behoeften van de cliënten en het juridische team nauwkeurig worden vervuld.

Naast haar professionele verplichtingen waardeert Marieke haar tijd buiten kantoor. Ze houdt ervan om te dineren en een drankje te delen met vrienden, waardoor ze dierbare momenten creëert die bijdragen aan een evenwichtig leven. Marieke houdt er ook van om op vakantie te gaan, nieuwe ervaringen op te doen en blijvende herinneringen te creëren. Als gezinsgericht persoon breidt ze haar verzorgende kwaliteiten uit naar het team, waarbij ze hen behandelt met de zorg en aandacht van een ondersteunende ’teammoeder’.

Met de filosofie dat ‘het altijd onmogelijk lijkt totdat het klaar is’, brengt Marieke een ‘can-do’-mentaliteit met zich mee bij elke taak die ze onderneemt. Haar positieve instelling, gecombineerd met haar toewijding aan zowel haar professionele als persoonlijke leven, maakt haar tot een onmisbaar en geliefd lid van de Gimbrere Legal-familie.

Call Now