Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Maxime Schraven

Maxime Schraven

Maxime Schraven is zowel civiel- als strafrechtelijk opgeleid en heeft in beide rechtsgebieden zowel stage gelopen als na afronding van haar studie gewerkt op verschillende kantoren. Al snel werd duidelijk dat haar grootste passie het strafrecht is. De focus van haar praktijk ligt is dan ook gericht op het strafrecht. Het belang van de cliënt staat altijd hoog in het vaandel en met dit als uitgangspunt bepaalt zij, in samenspraak met cliënt, de strategie in een zaak. Een belangrijk element bij de behandeling van haar zaken is de communicatie met cliënten.
 
De ervaring leert dat de juridische termen in dossiers tot verwarring bij cliënten kan leiden. Iets dat Maxime graag opheldert door in heldere en begrijpelijke woorden met cliënten te communiceren. Buiten de rechtszaal vindt Maxime het heerlijk om tijd met haar familie, vriendinnen en haar paard door te brengen. 
 
Bij Gimbrere Legal is Maxime gespecialiseerd in het strafrecht waar zij zich vooral bezighoudt met de complexere materie van het strafrecht. Maxime heeft veel ervaring met de grotere drugszaken, levensdelicten, zedenzaken en geweldsdelicten. Maxime werkt met veel plezier samen met haar cliënten om zodoende de beste verdedigingsstrategie te kiezen. Daarbij zal Maxime altijd voor het beste resultaat gaan, want iedereen is onschuldig tot het tegendeel is bewezen. De aanpak van Maxime is pragmatisch en praktisch, waarbij zij altijd denkt vanuit het perspectief van haar cliënt. Geen enkele zaak is hetzelfde en juist die afwisseling vindt Maxime uitdagend en motiverend. 

Call Now