Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Maxime Schraven

Maxime Schraven

Bij Gimbrere Legal brengt Maxime haar expertise in op zowel strafrechtelijke als civielrechtelijke aangelegenheden, wat haar toewijding weerspiegelt om holistische juridische oplossingen te bieden. Haar primaire focus ligt altijd op de belangen van haar cliënten, of dit nu bedrijven of particulieren zijn. Maxime Schraven werkt met veel plezier samen met klanten en werkt nauwgezet aan de strategie om optimale resultaten voor hen te bereiken.

Buiten de rechtszaal is Maxime een echt familiemens, die plezier beleeft aan het doorbrengen van quality time met haar dierbaren en vrienden. Haar passie strekt zich uit tot de paardenwereld, waar ze zich verdiept in het gezelschap van haar paard. Deze dubbele toewijding aan zowel professionele uitmuntendheid als persoonlijke bezigheden weerspiegelt Maxime’s evenwichtige en goed afgeronde benadering van het leven.

 
Bij Gimbrere Legal is Maxime gespecialiseerd in het strafrecht waar zij zich vooral bezighoudt met de complexere materie van het strafrecht. Maxime heeft veel ervaring met de grotere drugszaken, levensdelicten, ontucht, misbruik of geweldsdelicten. Maxime werkt met veel plezier samen met haar klanten om zodoende de beste verdedigingsstrategie te kiezen. Daarbij zal Maxime altijd voor het beste resultaat gaan, want iedereen is onschuldig tot het tegendeel is bewezen. 
 
Buiten de rechtszaal is Maxime Schraven een echt familiemens, die plezier beleeft aan het doorbrengen van quality time met haar dierbaren en vrienden. 

Call Now