Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Sanne Kievit

Sanne Kievit

Sanne Kievit, juristenlid van het Gimbrere Legal-team. Vanuit het kantoor in Breda werkt zij volgens de Nederlandse wet. Sanne’s reis in de advocatuur wordt gekenmerkt door een streven naar uitmuntendheid, een breed scala aan ervaringen en een passie voor het opbouwen van sterke klantrelaties. Haar filosofie draait om de overtuiging dat “door goed te communiceren, je de beste oplossingen bereikt.”

Sanne’s studententijd stond niet alleen in het teken van academische bezigheden, maar werd ook verrijkt met tal van activiteiten. Door deel te nemen aan commissies, een semester in Shanghai te studeren en waardevolle ervaring op te doen bij een advocatenkantoor, advocatenkantoor en de rechtbank, ontwikkelde ze een goed begrip van het juridische landschap. Sanne’s academische reis culmineerde in het behalen van een master Privaatrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam en een master Arbeidsrecht aan de Universiteit Leiden.

Gedreven door liefde voor de dynamische werkomgeving eigen aan de advocatuur, haalt Sanne veel voldoening uit het samenwerken met haar cliënten om tot optimale oplossingen te komen. Haar benaderbare houding stelt haar in staat om betrokken relaties met klanten op te bouwen, waardoor een omgeving wordt gecreëerd waarin effectieve communicatie van cruciaal belang is.

Bij Gimbrere Legal richt Sanne zich op het personen- en familierecht, maar ook op het arbeidsrecht. Haar toewijding op deze gebieden weerspiegelt haar toewijding om een positieve impact te hebben op de levens van individuen en gezinnen, en om arbeidsgerelateerde juridische kwesties met precisie en zorg aan te pakken.
Buiten het recht omarmt Sanne een evenwichtige levensstijl. In haar vrije tijd vindt ze plezier in reizen, zeilen en zich overgeven aan de eenvoudige geneugten van een drankje drinken met vrienden en familie. Ze is een fervent kok en vindt waarschijnlijk parallellen tussen de kunst van het bedenken van juridische argumenten en de finesse die nodig is bij het bereiden van een heerlijke maaltijd.

Sanne Kievit’s passie voor het recht, haar klantgerichte aanpak en uiteenlopende ervaringen maken haar van onschatbare waarde voor het Gimbrere Legal-team. Haar toewijding aan effectieve communicatie sluit naadloos aan bij het ethos van het kantoor en zorgt ervoor dat cliënten de best mogelijke oplossingen krijgen voor hun juridische uitdagingen.

Call Now