Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Sascha van Zundert

Sascha van Zundert

Sascha van Zundert maakt integraal deel uit van het Gimbrere Legal-team en draagt met haar vaardigheden en expertise bij aan de activiteiten van het kantoor. Geboren en getogen in Breda, zijn de wortels van Sascha diep verankerd in de gemeenschap waar zij haar passie voor het juridische vakgebied heeft gevonden. Na het succesvol afronden van haar studie juridische administratieve dienstverlening, begon ze aan een professionele reis die haar naar Gimbrere Legal leidde.

In haar rol als secretaresse speelt Sascha een cruciale rol in het dagelijks functioneren van het kantoor. Ze ondersteunt advocaten en advocaten op bekwame wijze bij hun verantwoordelijkheden, waarbij ze taken uitvoert zoals het indienen van juridische documenten, het beheren van agenda’s en het onderhouden van essentiële administratieve functies. Haar scherpe organisatietalent en oog voor detail maken haar een onmisbare aanwinst voor het team.

Naast haar professionele verplichtingen koestert Sascha de tijd die ze doorbrengt met familie en vrienden. Of ze nu geniet van een ontspannend drankje op het terras, een avondje uit plant of een onvergetelijke vakantie organiseert, ze waardeert de verbindingen die ze in haar persoonlijke leven heeft opgebouwd. Sascha past haar juridische kennis naadloos toe, niet alleen binnen de grenzen van het kantoor, maar ook in haar persoonlijke bezigheden, waarbij zij blijk geeft van een oprechte en blijvende interesse in de advocatuur.

Gedreven door een voortdurende nieuwsgierigheid naar de juridische sector, blijft Sascha vervulling vinden in haar rol bij Gimbrere Legal. Haar toewijding, gekoppeld aan haar passie voor het recht, illustreert haar streven naar uitmuntendheid en maakt haar tot een onmisbaar lid van het dynamische team van het kantoor.

Call Now