Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Maak kennis met Mariona Ferrer Mora, onze Spaanse advocaat

Maak kennis met Mariona Ferrer Mora, onze Spaanse advocaat

Ik ben Mariona Ferrer, Spaanse van het eiland Menorca en ik heb rechten gestudeerd aan de Pompeu Fabra Universiteit in Barcelona. Ik voltooide mijn Master in Toegang tot de Advocatuur aan de Autonome Universiteit van Barcelona, waar ik mijn roeping voor de advocatuur bevestigde. Momenteel ben ik bezig met het afronden van een Postgraduate Degree aan de Illustrious Bar Association van Barcelona, gespecialiseerd in Internationale Bescherming van Fundamentele Rechten.

Sinds ik klein was, had de wereld van justitie altijd al mijn aandacht getrokken. Het feit van “recht doen” trok mijn aandacht. Toen ik aan mijn studie begon, en vooral toen ik toegang kreeg tot de master voor toegang tot het beroep, voelde ik dat ik gelijk had, omdat advocaat zijn de ideale manier is om mijn interesse in het verdedigen van rechtvaardige zaken en het bieden van ondersteuning aan mensen die juridische steun nodig hebben te kanaliseren.

De complexiteit en intellectuele uitdaging van het recht trokken me ook aan en het zien hoe juridische kennis positieve veranderingen in de samenleving kan teweegbrengen, overtuigde me ervan dat dit de carrière was die ik wilde nastreven. Verhuizen naar Barcelona was voor mij een eenvoudige beslissing. In Barcelona bevindt zich de Pompeu Fabra Universiteit, die zich onderscheidt door haar rechtenstudie en daarom besloot ik daar mijn rechtenstudie te volgen. Na vier jaar besloot ik uiteindelijk om de masteropleiding voor toegang tot de advocatuur in dezelfde stad te volgen, waarvoor ik samen met het staatsexamen slaagde en mijn praktijkvergunning kreeg.

Barcelona is een stad vol mogelijkheden die aansluiten bij mijn interesses en vaardigheden, vooral op juridisch gebied en, meer specifiek, op het gebied van het adviseren van buitenlandse klanten. Barcelona heeft een grote internationale aanwezigheid en een constante vraag naar professionals die juridische bijstand kunnen verlenen aan cliënten met belangen in Spanje.

De werkomgeving bij Gimbrere Legal Spain is stimulerend en verrijkend. Ik benadruk de toewijding en inzet van het team om onze cliënten uitgebreide juridische oplossingen te bieden. Het kantoor onderscheidt zich door een klantgerichte aanpak, waarbij altijd wordt gestreefd naar een grondig begrip van de behoeften van de klant, zodat hoogwaardig, persoonlijk juridisch advies kan worden gegeven. Bovendien zijn de brede kennis en specialisatie op gebieden zoals vastgoed fundamentele pijlers waarmee Gimbrere Legal zich onderscheidt op juridisch gebied. Aan de andere kant bestrijkt mijn werk een breed scala aan rechtsgebieden, van civiel recht en familierecht tot strafrecht, erfrecht en vooral onroerend goed.

Elke zaak heeft een internationale dynamiek die ik erg interessant vind. Deze ervaring is een grote uitdaging, maar ook een kans om ons vermogen om alle buitenlanders met belangen in Spanje te adviseren beter te leren kennen. Mijn kortetermijndoelstellingen met Gimbrere Legal richten zich op het versterken van onze aanwezigheid in de vastgoedsector en het consolideren van onze rol als uitgebreide adviseurs voor buitenlandse klanten die geïnteresseerd zijn in het verwerven van onroerend goed in de regio. We streven ernaar onze processen te optimaliseren om een nog efficiëntere en persoonlijkere service te kunnen bieden.

Gimbrere Legal kan een goede bondgenoot zijn voor buitenlandse klanten die onroerend goed willen kopen in een land dat niet hun eigen land is. We bieden een uitgebreide service, van het zoeken naar de perfecte woning voor de klant tot het ondertekenen van het contract. Ons team geeft gedetailleerd advies over de lokale markt, zoekt eigendommen die passen bij de specifieke behoeften van klanten en treedt op als tussenpersoon bij onderhandelingen.

Daarnaast bieden we volledige juridische ondersteuning om ervoor te zorgen dat alle transacties worden uitgevoerd in overeenstemming met de lokale wetgeving. Wij zijn er om het proces van het kopen van een huis in een land in het buitenland zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen. Naast mijn werk op kantoor geniet ik van verschillende activiteiten in Barcelona. Deze stad biedt een buitengewone culturele rijkdom. Ik ben professioneel cellist en ik ben actief als cellist in het universiteitsorkest van Pompeu Fabra, mijn alma mater. Ik houd ook erg van sporten, vooral buiten, en ik lees ook graag.

Als je contact wilt opnemen met Mariona voor hulp, kun je haar bereiken via e-mail

ferrer@gimbrerelegal.com

Call Now