Maak kennis met ons team - Georgina Dell'Acqua Steffano

Georgina maakt deel uit van ons Gimbrere team. In dit artikel vertellen we wat over haar zodat u haar kunt leren kennen!

Georgina dell' Acqua

Mijn naam is Georgina Dell’Acqua Steffano, ik ben een advocaat afgestudeerd aan de Universiteit van de Republiek in Uruguay. Ik ben opgegroeid in Ciudad de la Costa, een badplaats heel dicht bij Montevideo, wat rustiger en dicht bij het strand.

Daarnaast heb ik in Uruguay een postacademische cursus over burgerlijke aansprakelijkheid en een andere over bedrijfsadvisering gevolgd, alsmede diverse andere cursussen.

Al vele jaren had ik de wens om in een ander land te wonen en van de ervaring te profiteren. Hoewel ik van mijn land hou, wilde ik de ervaring en de oneindigheid van mogelijkheden en situaties die zich hier in Europa voordoen, beleven. Barcelona was altijd de stad die mij het meest interesseerde en mijn aandacht trok. Gelukkig werd ik daartoe aangemoedigd. Het is in vele opzichten een geweldige stad, het is multicultureel, en het biedt je altijd diverse mogelijkheden. Het is hier ook gemakkelijker om je cultureel en professioneel aan te passen als je uit Uruguay komt.

Volgende maand is mijn eerste jaar bij Gimbrere Legal, bijna gelijktijdig met het hoofdkantoor hier in Barcelona. Vanaf het eerste moment was ik positief verrast door het hele team, hun energie en hun manier van werken. Als je uit een ander land komt, zo ver weg en zo anders, zijn er altijd barrières of angsten. Maar vanaf het eerste moment werd ik op de beste manier ontvangen en voelde ik me thuis. De manier van werken is zeer dynamisch en praktisch. Met positieve energie en met de nadruk op teamwerk en de prestaties van iedereen. Het is een jong, ervaren team dat altijd klaar staat om de beste service te verlenen. Bovendien, intern en als menselijke groep, blijft de warmte en vreugde me verbazen.

Naast mijn werk ben ik geïnteresseerd in opleidingen over gender en feministische kwesties. Aan de universiteit van Barcelona heb ik een master in overheidsbeleid, sociale rechten en duurzaamheid gedaan. Deze heb ik afgerond met een proefschrift over het wettelijke regime van de zorg in Uruguay vanuit een genderperspectief.

Ik maak ook deel uit van een netwerk van Uruguayaanse professionals, academici en studenten die in Barcelona wonen, genaamd UYRedes. Het is zeer interessant vanwege de synergie die wordt gegenereerd. Deze synergie trachten wij te genereren voor de ontwikkeling van onze beroepen of ondernemingen in het buitenland en in verband met Uruguay.

Aan de andere kant geniet ik echt van Barcelona vanwege de verschillende activiteiten die het biedt. Ik heb een passie voor de zee, ik hou van trainen, reizen en uitgaan met mijn vrienden.

Als Uruguayaan en met de liefde die ik voor mijn land heb, is het zowel een grote trots als een grote uitdaging dat Gimbrere Legal vandaag in Uruguay landt.

Op korte termijn zou ik willen dat zij ons daar leren kennen. En dat zij zowel buitenlandse mensen die zich in Uruguay willen vestigen of een bedrijf willen beginnen, als Uruguayaanse mannen en vrouwen met belangen in Europa kunnen adviseren.

Ik denk dat Gimbrere Legal een interessante verbindingsbrug kan zijn tussen Uruguay en Europa, gezien Barcelona als een van de belangrijkste toegangspoorten. Enerzijds beginnen veel Uruguayaanse bedrijven in Spanje en Europa te landen. Ik ben van mening dat het zeer nuttig en productief is om juridisch advies van beide kanten te hebben, of met een nabijgelegen hoofdkantoor als verbinding, en met professionals die ook ervaring hebben in verschillende landen. Anderzijds geloof ik ook dat wij mensen zullen kunnen bijstaan die belangen, erfenissen, contracten en elke vorm van band met een andere persoon of onderneming in Europa hebben. Wij willen ook bijstand verlenen aan Uruguayanen of andere Latijns-Amerikanen die zich in Spanje willen vestigen. Bijvoorbeeld in verband met immigratie en verblijfsvergunningen.

Ik denk dat het ook belangrijk is de nadruk te leggen op de sterke band tussen Uruguay en Nederland. Die band is nauwer dan wij gewoonlijk weten.

Er zijn vele gebieden waarop Gimbrere Legal u kan bijstaan. Als Uruguayaan ben ik zeer verheugd mee te werken aan de banden tussen mijn land, Barcelona dat mijn nieuwe thuis is, en Nederland dat mij zo hartelijk heeft ontvangen.

#MeetOurTeam

#WelcomeToGimbrere

Kom meer te weten over de diensten die Gimbrere Montevideo aanbiedt en neem contact met ons op!

Call Now