Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Nieuwe technologieën – Maak kennis met MIXO DRINK

Nieuwe technologieën – Maak kennis met MIXO DRINK

Mijn naam is Martin Cohen en ik ben Uruguayaan. Eind 2019 ben ik in Barcelona aangekomen om een marketingstudie te doen. Ik hou van zwemmen in zee, op avontuur gaan en nieuwe mensen ontmoeten!

Het team bestaat uit Xavi Olive, hoofdingenieur. Xavi is verantwoordelijk voor het hele mechanische gedeelte en de industrialisatie van het product. Hayk Petrosyan, is de Full Stack Developer die verantwoordelijk is voor alle Front Back en elektronica van MIXO. Vicente Rubio is verantwoordelijk voor alle relaties en contacten met de Partners.


De ontwikkeling van Mixo

MIXO begon eind 2020, toen ik naar clubs en festivals begon te gaan en ik bepaalde tekortkomingen begon op te merken, zoals dat ik om een gin en tonic te kopen lang moest wachten in eindeloze rijen en mezelf beroofde van het verspillen van kwaliteitstijd met vrienden op deze evenementen. Op dat moment werd MIXO  geboren, een project waarvan ik de oprichter ben en vandaag hebben we een team van vier fulltimers, met een investering van 500.000 euro en een Enisa van 195.000 euro.

Na 3 jaar R&D hebben we de eerste zelfbedieningsmachine gecreëerd die mixdrankjes maakt voor festivals, nachtclubs, hotels, bruiloften, enz.
MIXO
is een revolutie in de HORECA sector met technologie, stijl en plezier. Het elimineren van inefficiënties in verband met lange rijen voor klanten en hoge exploitatiekosten.

De weg
MIXO
wil dit doen door een zelfbedieningscocktailmachine voor de eindgebruiker te creëren. De invoering van MIXO zal de wachtrijen, de productietijd en de kosten verminderen en zo de klantervaring verbeteren. Bovendien zal MIXO ook de verkoop stimuleren en de rentabiliteit van het evenement verhogen in een veiligere en duurzamere omgeving.

Het bedrijf heeft een automaat die het elke vier weken verhuurt aan wie geïnteresseerd is. Tot nu toe werd het artefact onder meer vertoond in de nachtclubs PACHA Barcelona en Costa Este in Palafrugell. Wij noemen onze klanten Partners. Zij zijn binnen de HORECA sector, het zijn disco’s, festivals, bruiloften, after works en evenementen.

Van MIXO hopen we medio dit jaar een tweede financieringsronde van twee miljoen euro af te sluiten en met het opgehaalde kapitaal in te zetten op de uitbreiding. Op lange termijn is het onze wens om uit te breiden in heel Europa en de Verenigde Staten, met een focus op Italië en Portugal.


Barcelona

Persoonlijk voel ik mij zeer goed in de Spaanse cultuur aangezien deze veel overeenkomsten heeft met de Uruguayaanse cultuur wat ik leuk vind om in Barcelona te wonen dat wij dicht bij het strand zijn op de berg kun je gaan skiën als ze hun goede plaats zouden geven waar je in contact bent met de natuur, je goed eet en goed weer hebt. Ik ga graag naar het strand, de Costa Brava, de bergen en af en toe skiën.

Naar mijn mening is Barcelona een van de beste van de beste steden om te ondernemen. Vanwege de faciliteiten die zowel het gemeentebestuur van Catalonië als de Spaanse regering je bieden, gedeeld door het ecosysteem dat door de locatie en het klimaat wordt gegenereerd. Het is een stad waar goede universiteiten, masters, accelerators, business angels en venture capitals samenkomen.

Door de fusie van talent, geld en een goede levensstijl is Barcelona een van de beste steden in Europa om een bedrijf te beginnen. En last but not least, mijn favoriete drankje is… rum en cola!

Hebt u een start-up of bedrijf en wilt u uitbreiden naar het buitenland of uw bedrijf vanaf nul oprichten? Neem contact op met Gimbrere Legal en wij helpen u met het nodige advies!

Neem contact met ons op:

Barcelona@gimbrerelegal.com

+34(0)936288201

Call Now