De Gimbrere Advocaten naar Gimbrere Legal

Nieuws en nieuwtjes van ons advocatenkantoor.

De afgelopen 40 jaar heeft u ons kantoor gekend onder de naam Gimbrere (International) Advocaten. Met ons lustrumjaar in zicht zijn wij van mening dat de firma klaar is voor de volgende stap.

Zonder het te beseffen is het recht overal om ons heen en is het nauw betrokken bij ons dagelijks leven. Of het nu gaat om het kopen van een nieuwe auto of het doen van een boodschap bij de supermarkt. Ondanks het feit dat wij de hele dag rechtshandelingen verrichten, wordt de omgang met het recht of de advocatuur vaak als onaangenaam ervaren.

We willen dit veranderen. Wij vinden dat onze cliënten geen enkel negatief gevoel mogen hebben bij de omgang met het recht. Onder het merk Gimbrere Legal zullen we recht combineren met cultuur en lifestyle. Verwacht van ons interessante evenementen, maar ook meer informatie over andere culturen en reizen.

Neem gerust een kijkje bij de zaken waar de advocaten van Gimbrere Legal ook in het dagelijks leven mee te maken hebben. Ondertussen blijven wij een advocatenkantoor en zullen wij u de deskundigheid en kwaliteit blijven bieden die u van ons gewend bent.

Gimbrere staat al bekend om zijn juridisch advies in Nederland en Spanje, maar wij vinden dat dromen moeten worden nagestreefd. Een van onze dromen was het openen van een kantoor in de Eeuwige Stad; Rome. En zo was het. Sinds september heeft Gimbrere Legal een kantoor geopend in het centrum van Rome, op loopafstand van de Spaanse Trappen.

Vanuit ons kantoor in Rome staan wij voornamelijk Nederlanders en Spanjaarden bij die een juridische kwestie in Italië hebben.

Het kan gaan om de aankoop van een huis, maar ook om contractuele geschillen die moeten worden opgelost. Gimbrere zou Gimbrere niet zijn als we het daarbij lieten. Als kers op de taart kunnen we met trots zeggen dat Gimbrere Legal ook een nieuw kantoor heeft geopend in Montevideo (Uruguay).

Dit is ons eerste internationale kantoor buiten Europa. Wij zijn er stiekem trots op het eerste Nederlandse advocatenkantoor in Uruguay te zijn. Waarom Uruguay?” zult u zich afvragen. Uruguay is een van de meest stabiele landen in Zuid-Amerika, zowel economisch als politiek.

Dit maakt Uruguay niet alleen een interessant land om in te investeren, maar ook in termen van export is Uruguay een zeer dynamisch land. Zowel Nederland als Spanje staan in de top 10 van exporterende landen. Bovendien is Barcelona de tweede stad ter wereld waar de meeste Uruguayanen buiten Uruguay wonen. Kortom, de droom beleven!

Wat begon als een Nederlands kantoor in Noord-Brabant, Breda, is uitgegroeid tot een intercontinentaal advocatenkantoor met vestigingen in Nederland, Spanje, Italië en Uruguay. Natuurlijk hoort daar ook een nieuwe website https://gimbrerelegal.com en een nieuwe nieuwsbrief bij. Eens per maand ontvangt u van ons een nieuwsbrief waarin wij u meenemen op een culturele en juridische reis naar een ander land. Deze keer is Uruguay de hoofdrolspeler.

Ik hoop dat u het met plezier leest!

Robert De Pater

Advocaat

Call Now