Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Filomena Milano

Filomena Milano

Filomena Milano

Maak kennis met Filomena Milano, een internationaal gekwalificeerd teamlid met een mondiaal perspectief en een toonaangevende advocaat met zowel de Italiaanse als de Amerikaanse nationaliteit, die haar unieke internationale achtergrond en uitgebreide juridische expertise gebruikt om cliënten wereldwijd van dienst te zijn. Haar academische reis bracht haar naar vooraanstaande universiteiten in Barcelona, Rome en New York, waar ze een solide basis legde voor haar succesvolle carrière in de juridische wereld.

Filomena’s streven naar juridische uitmuntendheid begon aan de Universitat de Barcelona, waar ze haar eerste stappen zette in de wereld van het recht. Daarna vervolgde ze haar opleiding aan de Universita’ LUISS Guido Carli in Rome, waar ze diepgaande kennis opdeed van het Italiaanse rechtssysteem. Haar internationale perspectief werd verder ontwikkeld tijdens haar studie aan de Fordham University in New York, waar ze inzicht kreeg in de complexe juridische kwesties die zich voordoen in de Verenigde Staten.

Filomena is sinds 2010 ingeschreven als advocaat bij de ICAB. Haar registratie toont haar voortdurende inzet voor professionele ontwikkeling en naleving van de hoogste ethische normen in de juridische praktijk. Als erkend lid van deze prestigieuze organisatie blijft Filomena op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de juridische wereld en streeft zij ernaar haar cliënten de best mogelijke juridische bijstand te verlenen.

Met een uitgebreide achtergrond die de grenzen van nationale jurisdicties overschrijdt, brengt Filomena Milano een uniek internationaal perspectief in ons advocatenkantoor. Haar vermogen om door verschillende rechtssystemen te navigeren stelt haar in staat om cliënten met uiteenlopende juridische behoeften effectief te adviseren en te begeleiden. Of het nu gaat om grensoverschrijdende transacties, internationale geschillen of advies over internationaal ondernemingsrecht, Filomena staat klaar om haar cliënten met inzicht en expertise te begeleiden.

Filomena Milano vertegenwoordigt de essentie van ons advocatenkantoor, waar toewijding aan uitmuntendheid en een mondiaal perspectief samenkomen. Haar indrukwekkende academische achtergrond, gecombineerd met haar professionele certificering en internationale ervaring, maakt haar een waardevolle aanwinst voor ons team. Als u op zoek bent naar juridisch advies met een mondiaal tintje, kunt u vertrouwen op de expertise van Filomena Milano en Gimbrere Legal.

 

Call Now