Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Yvonne van Mierlo

Yvonne van Mierlo

Yvonne van Mierlo, een dynamische advocaat bij Gimbrere Legal. Yvonne’s traject in de advocatuur wordt gekenmerkt door haar enthousiasme, gedreven houding en oprechte toewijding om de fijne kneepjes van de uitdagingen van haar cliënten te begrijpen.

De academische basis van Yvonne werd gelegd aan de Universiteit van Tilburg, waar zij Nederlands Recht studeerde. Tijdens haar studententijd heeft zij uiteenlopende ervaringen opgedaan bij diverse advocatenkantoren, variërend van middelgroot tot klein, en bestrijkt het spectrum van strafrecht tot ondernemingsrecht. Na het behalen van haar masterdiploma begon Yvonne haar juridische carrière bij Gimbrere Legal.

Yvonne staat bekend om haar hardwerkende karakter en bereidheid om juridische uitdagingen aan te gaan en doet veel moeite voor haar cliënten. Haar toewijding en gedreven houding maken haar een waardevolle aanwinst bij het navigeren door complexe juridische kwesties. Buiten het domein van de wet vindt Yvonne het leuk om tijd vrij te maken voor vrienden, te sporten en de uitdagingen van CrossFit te omarmen ter ontspanning. In de winter vind je haar op de pistes, genietend van de sensatie van het snowboarden.

Als ervaren advocaat is Yvonne betrokken geweest bij diverse juridische procedures, waaruit haar veelzijdigheid en expertise blijkt. Ze speelde met name een cruciale rol in een spraakmakende smaad- en lasterzaak, waarin ze een konijnenopvangcentrum vertegenwoordigde tegen valse online beschuldigingen. Yvonne behandelde ook zaken met betrekking tot arbeidsgeschillen, smaad en aansprakelijkheidskwesties, waarmee ze aantoonde dat ze in staat was diverse juridische uitdagingen aan te gaan.

Yvonne’s meertalige kennis van het Nederlandse, Spaanse en Europese recht kwam in het geding in een smaad- en lasterzaak waarbij Belgische individuen en een Spaans bedrijf betrokken waren. Haar expertise strekt zich uit tot de ontbinding van arbeidsovereenkomsten, het navigeren door kwesties die verband houden met de vrijheid van meningsuiting en het vertegenwoordigen van klanten in geschillen met verhuisbedrijven.

Yvonne van Mierlo’s inzet om “Weten waar het echt om draait”, gecombineerd met haar juridisch inzicht en diverse ervaringen, maakt haar tot een waardevol lid van het Gimbrere Legal-team. Haar proactieve benadering van juridische uitdagingen zorgt ervoor dat cliënten een uitgebreide en effectieve vertegenwoordiging krijgen, wat naadloos aansluit bij het streven van het kantoor naar uitmuntendheid in de juridische praktijk.

Call Now