Gimbrere Legal - Logo - Business Card

Jack Schoenmakers

Jack Schoenmakers

Jack Schoenmakers, advocaat sinds 1986, heeft en lange carrière  als advocaat die wordt gekenmerkt met een uitgebreide ervaring en  expertise in diverse facetten van het recht. Met een bijzondere focus op het (internationale) familierecht heeft Jack zich ontwikkeld tot een zeer ervaren partner. Jack is gespecialiseerd in het (internationaal) familierecht , internationale kinderontvoering, gezag en  en omgangsgeschillen.

Zijn ervaring en betrokkenheid laat zich ondermeer zien in zijn actieve betrokkenheid bij zaken van internationale kinderontvoeringen en verhuizing van kinderen. Jack treedt op cliënten in binnen- en buitenland. Ook geeft Jack regelmatig lezingen en adviezen aan buitenlandse partners.

Als lid van de Nederlandse Vereniging van Internationale Kinderontvoering Advocaten (D.I.A.L.) heeft Jack niet alleen blijk gegeven van zijn streven naar kwaliteit,  maar bekleedde hij ook eerder de functie van voorzitter binnen de organisatie. Deze vereniging bestaat uit onafhankelijke advocaten die een gezamenlijke specialisatie hebben te weten internationale kinderontvoeringszaken.
Buiten zijn drukke praktijk is Jack Schoenmakers erg actief. In zijn vrije tijd besteed hij tijd aan zijn hobby’s zoals hardlopen, tennis, reizen en padel.

Spanje en haar levendige cultuur spreken Jack zeer aan. Hij bezoekt Spanje zeer regelmatig uit zakelijke en privé redenen. Zijn werk bij Gimbrere Legal wordt onderstreept door zijn betrokkenheid bij nationale en grensoverschrijdende procedures, zoals blijkt uit zijn succesvolle optreden in zaken  die spelen binnen Europa maar ook ver daarbuiten.

Buiten Europa komen landen in zijn praktijk voorbij zoals India, Oman, Pakistan,  Israël, de VS en Brazilië. Bij Jack staat een  strategische en alomvattende aanpak van iedere zaak voorop.

Jack Schoenmakers is en blijft zeer actief op het terrein van (internationaal) familierecht, nationale en internationale verhuizingen, en  kinderontvoering.

Call Now