Onroerend goed in Italië

Vastgoed

Onroerend goed in Italië

Onroerend goed in Italië

Als u van plan bent om een woning te kopen in Italië, dan is het belangrijk om vooraf goed geïnformeerd te zijn over de verplichtingen voor u als koper. Omdat het Italiaanse recht soms niet altijd even duidelijk is, is het gebruikelijk om bij de aankoop van een woning in Italië een advocaat in te schakelen. 

De advocaten van Gimbrere Legal worden ingeschakeld op het moment dat u een woning op het oog hebt. Laat u niet verleiden om direct een aanbod tot koop te ondertekenen, een aanbetaling te doen of afspraken te maken met de makelaar over bijvoorbeeld zijn provisie, voordat u met een advocaat overleg hebt gehad. Helaas zien wij nog altijd dat mensen een contract ondertekenen, waarvan zij denken dat het geen kwaad kan, maar achteraf blijkt dat het veel geld gaat kosten om er vanaf te komen. Zo zien wij geregeld dat aanbetalingen niet terugbetaald worden als een koop niet doorgaat. Dit is niet nodig als het contract op een juiste manier in elkaar zit. De advocaten van Gimbrere Legal helpen u graag bij het verwezenlijken van uw Italiaanse droom, zonder dat het een financiële nachtmerrie zal worden.  

De advocaten van Gimbrere Legal adviseren en begeleiden u bij het volledige aankooptraject, vanaf de bieding tot de notariële levering van de woning. Indien u meer informatie wilt over de aankoop van onroerend goed in Italië of als u onze assistentie wilt, neemt u dan gerust contact met ons op. 

Contact

Het aankoopproces

Codice Fiscale

Call Now